Ape tulburi la UTA: Poenaru și-a băgat echipa în ședință, iar Keșeru e cu gândul mai mult la plecare!

by Sorin Haut

UTA a pierdut a treia deplasare la rând pe Arena Națională, în fața lui FCSB. Coincidență sau nu, în fiecare dintre cele trei partide bucureștenii au beneficiat de cel puțin un penalty și la fel s-a întâmplat și aseară, când Colțescu a pus mingea pe var la hențul lui Vukcevic. Dar parcă mai deranjantă a fost lipsa de atitudine și determinare a utiștilor decât cadourile oferite adversarilor. La final, Ilie Poenaru a recunoscut că și-a băgat elevii în ședință, criticându-și din nou jucătorii în termeni duri, semn că în vestiarul UTA-ei sunt destule probleme: Una peste alta, nu sunt mulțumit, le-am spus-o și lor. Nu îmi place ceea ce am văzut, îmi doresc mult mai mult și eu vreau ca echipa mea să arate așa cum a arătat cu CFR-ul meci de meci, asta vreau. Se întâmplă să pierzi, dar vreau să joci, vreau să-ți creezi ocazii. În acest meci nu am mai avut atât de multe situații, într-adevăr, am înscris un gol, dar nu am mai pus presiune pe adversar. Am avut o ședință mult mai lungă, în care le-am spus niște adevăruri, le-am spus ceea ce vreau și că sunt total nemulțumit în acest moment. Nu contează că am jucat cu FCSB-ul, le-am spus că nu are importanță pe cine întâlnim, noi trebuie să jucăm. Avem valoare, avem calitate, niște jucători cu experiență în vestiar care trebuie să arate ceva. Dacă vor. Dacă nu, le-am spus că vom trage și noi linie, vom analiza și vom lua niște decizii, pentru că așa nu se mai poate”, a spus antrenorul UTA-ei la flash interviul de după meci.

Keseru: E o situație penibilă, vom discuta în iarnă!

Marea decepție a toamnei, Claudiu Keseru a marcat primul său gol la UTA abia în penultima etapă a turului, dar fără ca reușita sa să conteze prea mult pentru arădeni. Supărat că joacă prea puțin, fostul internațional l-a criticat cu perdea” pe Poenaru și a lăsat de înțeles că e posibil să plece în iarnă de la Arad: Asta e decizia antrenorului, el răspunde pentru deciziile pe care le ia, eu sunt aici doar ca să mă pregătesc cât mai bine. Am făcut-o, o fac deja de ceva vreme tot ceea ce ține de mine, mai departe depinde de antrenor. În acele 10 minute pe care le joc în ultimul timp îmi dau viața. Nu o luați așa, la cât se apelează la mine eu intru cu determinare. Să mă retrag? Doamne ferește, cu parametri pe care îi am și i-am arătat în cele 10 minute, eu nu mă retrag, asta e sigur. Atâta timp cât am plăcere și se vede că am plăcere, de ce să mă retrag? E o situație, voi juca aici sau în altă parte, voi juca. E o situație penibilă, nu mă simt ok, dar nu voi spune nimic. Bineînțeles, nu sunt aici pentru bani, e cel mai mic contract din carieră pe care l-am avut! Nu am venit pentru bani, am venit pentru altceva. Nu îmi dau cu părerea despre ceea ce se întâmplă, dar în momentul în care se va termina în decembrie, voi discuta”, a spus Keseru.

Doar 30 de suporteri utiști, în tribunele Arenei Naționale

Altfel, galeria UTA-ei ar fi trebuit să aibă aseară sprijin de la suporterii lui CSA Steaua, dar aceștia din urmă nu au preferat să intre pe „Arena Națională” în condițiile impuse de Jandarmerie. Fanii Stelei trebuiau să fie supuși unor controale suplimentare, dar nu au acceptat acest lucru. Astfel, echipa lui Ilie Poenaru a avut parte doar de susținerea celor aproximativ 30 de suporteri deplasați de la Arad pentru confruntarea cu FCSB. Pe cel mai mare stadion al țării au fost prezenți doar puțin peste 7 mii de spectatori, semn că trupa lui Becali și-a pierdut sprijinul unui mare număr de suporteri după rușinea istorică din Conference League.

Foto: UTA Arad, facebook

Facebook Comments