Iată 3 idei de cadouri de Crăciun pe care le poți oferi unui prieten care iubește stilul rap

by Andreea Radu

 

Perioada sărbătorilor este minunată, mai ales pentru că ești alături de familia și de prietenii tăi și vă oferiți cu toții cadouri, petrecând momente extraordinare. Sentimentul pe care ți-l oferă dăruirea cadourilor este unul special de care cu siguranță te bucuri. Totuși, mereu este cel puțin o persoană căreia nu mai știi ce i-ai putea dărui. Dacă ai un prieten care iubește stilul rap sau hip hop și ești în pană de idei, atunci citește acest articol în continuare pentru a te inspira puțin.

Iată 3 idei de cadouri pentru prietenul care iubește stilul rap sau hip hop:

Hanorac personalizat

Ce poate fi mai potrivit să cumperi dacă nu un hanorac oversized? Totuși, dacă îți dorești să oferi un cadou mai special, care să fie complet diferit față de ceea ce are în garderobă prietenul tău, îi poți oferi unul personalizat. Dacă știi artistul preferat, poți printa poza acestuia mergând la niște specialiști care să te ajute. Nu este un cadou costisitor și cu siguranță impactul va fi diferit. Dacă nu are un artist preferat, poți printa un logo sau o imagine inspirațională, care să se lege cât mai mult de stilul muzical pe care îl ascultă și îl îndrăgește.

Nu este dificil să îți dai seama cum să te îmbraci în stilul hip hop, mai ales dacă îți imaginezi cum ai face-o tu dacă ai merge la un concert de genul acesta. Cu puțină imaginație sigur vei realiza hanoracul perfect pentru prietenul tău!

Bandană

Bandana este și ea una dintre accesoriile cheie ale stilului de îmbrăcăminte rap sau hip hop. Fie că alege să o poarte pe cap sau la încheietura mâinii, cu siguranță este ceva de care se va bucura. Poți să îi pregătești de Crăciun un set ambalat într-o cutie frumoasă cu bandane în diferite culori. În felul acesta, le poate asorta exact așa cum își dorești, în funcție de ce alege să poarte în fiecare zi. Găsești o mulțime de modele pe internet sau, dacă vrei să te bucuri mai mult de magia sărbătorilor și să mergi în magazine, cu siguranță vei găsi și acolo ceea ce cauți.

Șepci

Dacă îi place stilul rap sau hip hop cu siguranță adoră și șepcile. Bineînțeles, nu orice model poate fi pe placul lui. Poți comanda șepci online și vei descoperi o multitudine de modele numai gata să fie achiziționate. Cele de la New Era au fost întotdeauna o alegere excelentă atunci când a venit vorba despre stilul rap. Fiind foarte versatile, ele se mulează, însă, pe oricare alt stil, așa că nu ai de ce să te faci griji. Cu un singur click poți comanda orice model îți face cu ochiul și nu va mai trebui să pierzi vremea prin magazine.

Magia sărbătorilor este minunată, mai ales atunci când în jurul tău se află cei dragi. Achiziționează cele mai frumoase cadouri și bucurați-vă de fiecare moment petrecut împreună. Chiar dacă nu ai un buget foarte mare pentru cadouri, cu puțin research pe internet cu siguranță vei găsi câteva articole numai bune de achiziționat. Nu rata ofertele speciale de Crăciun și savurează fiecare moment alături de familie și de prietenii tăi!

Sursa foto: Pexels.com

 

 

 

Facebook Comments