Apostu, semnal dur pentru politicieni: ”Sper ca unii să conștientizeze, măcar acum, că UTA merită mai mult!”

by Sorin Haut

Impresarul Bogdan Apostu nu îşi ascunde afinitatea pentru „Bătrâna Doamnă” a fotbalului românesc, pentru care a și evoluat în trei perioade, inclusiv pe scena primului eșalon. Apostu a pus serios umărul la proiectul actual, prin care UTA reuşeşte să surprindă plăcut încă din primul an al Ligii 1, dar pe de altă parte taxează administraţia locală, cea care a rămas restantă faţă de club în acest an. Primăria a amânat nejustificat de mult finanțarea, iar clubul arădean a trăit din fonduri proprii obținute din drepturi TV și de la diferiți sponsori. Apostu știe la rândul lui cum stau lucrurile și a răbufnit pe Facebook după ce oameni politici au ieşit la rampă pe reţelele de socializare cu mesaje de felicitare pentru UTA, după victoria cu CFR Cluj.  Mai jos aveţi mesajul sugestiv al lui Apostu:

”Felicitari, baieti! CFR CLUJ – UTA ARAD 0-1!

Bravo, Gyuszi!

Un parcurs cu atat mai meritoriu cu cat UTA are un buget la nivelul ultimelor 3! echipe din liga 1…

Am vazut si postarile unor politicieni din Arad in seara asta, dupa meci, care se grabeau sa laude proiectul UTA si rezultatele actuale. Felicitari si voua, domnilor! UTA a “beneficiat” deja de 0 (ZERO) lei in sezonul de Liga 1 (2020-2021)… nu e rau, nu?

Urmeaza sa primeasca ptr o luna (1 month) o suma echivalenta cu ceea ce primeste CFR Cluj ptr fiecare punct obtinut in Europa League…

Chiar si asa, sper ca unii sa constientizeze, macar acum, ca UTA merita mai multa implicare la nivel local, si nu doar declarativ.

Mai presus decat transferurile in sine, pe care nu degeaba le lauda Dan Petrescu, in vara am realizat cel mai important transfer, impreuna cu Gyuszi Balint : transferul de incredere catre un grup de jucatori minunati, care scriu istorie ptr tot ceea ce inseamna UTA si Aradul.

UTA, SINGURA ECHIPA DIN FOTBALUL ROMANESC FARA INFRANGERE IN DEPLASARE IN 2020!”.

Facebook Comments