Alina Ceușan și-a surprins fanii

by Cristian Dobre

Alina Ceușan încearcă tot ce este nou, motiv pentru care a reușit, încă o dată, să își surprindă fanii, asta după ce și-a schimbat din nou look-ul.

Alina Ceușan, proaspăta mămică a showbiz-ului autohton, nu pierde nicio ocazie pentru a-și lua fanii prin surprindere, atunci când cred că vedeta lor preferată le-a arătat tot ce poate face.

Iată că blonda a mai păstrat câte ceva, iar recent a împărtășit totul cu cei care o urmăresc pe rețelele de socializare, deloc puțini la număr.

Astfel, pe Instagram, acolo unde împărtășește totul cu internauții, Alina Ceușan le-a arătat tuturor că și-a schimbat look-ul. După naștere se pare că diva vrea să arate altfel, motiv pentru care a ales o coafură scurtă, dar a făcut schimbări și la nivelul culorii părului, care este acum de un gri metalizat.

Alina Ceușan a apelat la o perucă pentru o schimbare de look temporară

Ei bine, noua înfățișare a vedetei a adunat peste 30.000 de aprecieri în mediul online, însă a și împărțit admiratorii în două categorii. Dacă unora le place cum arată acum Alina, sunt și alții care speră doar că este o glumă noua freză.

”Sper că este perucă”, a fost unul dintre comentariile adunate în dreptul fotografiei, urmat însă de un altul, total opus: ”Îți stă fantastic așa”, a reacționat o fană.

De oricare parte ați fi, trebuie să știți că noul look al Alinei este doar unul temporar, căci fosta concurentă a emisiunii ”Asia Express” nu s-a tuns și nici nu s-a vopsit, ci doar a apelat pentru câteva momente la o perucă.

Sursa: spynews.ro

Facebook Comments