Mesajul Melaniei Trump, după ce ea și Donald au fost confirmați cu coronavirus

by Cristian Dobre

Melania Trump, Prima Doamnă a Americii, a avut și prima reacția după confirmarea testului de coronavirus. Aceasta spune că atât ea, cât și președintele, testați pozitiv pentru COVID-19, se simt bine și îi roagă pe cetățeni să se asigure că rămân în siguranță.

Așa cum au făcut prea mulți americani anul acesta, eu și Donald Trump suntem în carantină acasă după ce am fost testați pozitiv pentru COVID-19. Ne simțim bine și am amânat toate angajamentele viitoare. Vă rugăm să vă asigurați că rămâneți în siguranță și vom trece peste asta împreună”, a scris Melania Trump.

Donald Trump a anunțat, vineri dimineața, pe Twitter, că el și soția sa, Melania, au fost testați pozitiv pentru COVID-19.

”Vom trece prin aceasta ÎMPREUNĂ”

Melania și eu am fost testați pozitiv pentru COVID-19. Vom începe imediat procesul de carantină și recuperare. Vom trece prin aceasta ÎMPREUNĂ!”, a scris Trump .

Donald Trump și soția sa erau în carantină, după ce asistenta președintelui SUA, Hope Hicks, a fost testată pozitiv pentru COVID-19. Președintele și Melania Trump au declarat că în ultima vreme au petrecut mult timp în compania asistentei, scrie Mediafax.

Sursa: antena3.ro

Facebook Comments