Hlistei este incert pentru meciul cu Argeşul, dar poate reveni cu UTA

by Sorin Haut

Rapid se confruntă cu probleme de lot înaintea meciului de marţi, 21 iulie, cu Campionii FC Argeş, contând pentru etapa a treia a play-off-ului din Liga 2. În primul rând, arădeanul Amir Jorza are o luxație la umărul drept, dar este anunţat drept apt pentru următoarea partidă, în timp ce un alt fost utist, Cătălin Hlistei, se confruntă cu o entorsă la glezna stângă şi probabil nu va putea juca. Totuşi, el ar putea reveni în tricoul vişiniu chiar împotriva fostei sale echipe, la Arad.

Doi absenţi cerţi pentru disputa cu trupa lui Ionuţ Badea sunt Rareș Lazăr şi Mihai Popa, suspendaţi după cartonaşele roşii primite etapa trecută.  Dincolo, întreg lotul lui Campionii FC Argeș se va testa din nou, astăzi, pentru COVID-19, după ce masorul echipei a fost depistat pozitiv la coronavirus, acum cinci zile. Între timp, acesta a intrat în izolare, iar DSP Argeș a permis echipei să revină la antrenamente.

Dacă rezultatele noilor teste vor ieși negative, atunci echipa din Pitești va putea juca marţi, la București, cu Rapid şi eventual, tot săptămâna viitoare, restanţa cu Mioveniul. Aşadar, un sfârşit de săptămână cu teste Covid şi noi emoţii pentru candidatele la promovarea în Liga 1.

Facebook Comments