Ultraşii UTA-ei avertizează: “Burleanu şi faraonul, militanţi anti promovare”

by Sorin Haut

În mediul online au circulat în ultimele zile informaţii că UTA ar fi renunțat la procedura de a ataca decizia FRF (n.n. de a finaliza lupta la promovare cu un play-off cu înjumătăţirea punctelor) la TAS , la intervenția fostului primar, Gheorghe Falcă. Suporterii arădeni au fost şi sunt îngrijoraţi de acest aspect, mai ales că acea casă de avocatură din Cluj, angajată de clubul arădean să îi apere drepturile, nu a înregistrat încă acţiunea la Lausanne, deşi a trecut mai bine de o săptămână de la Comitetul Executiv al Federaţiei. Totuşi, conducerea clubului a venit în cursul zilei de ieri cu clarificări în acest sens, confirmând faptul că avocaţii angajaţi de UTA au dosarul complet şi în scurt timp toate actele vor ajunge pe masa forului de la Lausanne.

Până una alta, ultraşii UTA-ei îi pun în gardă pe oficialii clubului arădean şi îi avertizează că Burleanu şi „faraonul” Falcă nu ar sta degeaba în aceste zile, încercând să stopeze procesul cu FRF, dar pe de altă parte îşi arată încă o dată sprijinul faţă de acţiunea clubului la TAS: „Din spatele cortinei apare o nouă colaborare: Burleanu și faraonul – militanți anti promovare, pregătesc manevre de intimidare!„, este mesajul de pe bannerele fanilor.

Îndemnăm conducerea clubului UTA să rămână fermă pe poziție în ceea ce privește decizia de a cere dreptate la Tribunalul de Arbitraj Sportiv. Știm că, în aceste momente, se fac presiuni asupra reprezentanților echipei ca să cedeze și ni se pun piedici din toate părțile, dar vrem ca prin acest mesaj să le transmitem că noi, peluza, dar și simpli suporteri le vom fi alături în această luptă!„, se mai menţionează în mesajul de pe pagina de Facebook al celor de la Ultras Arad.

Facebook Comments