UTA se reuneşte luni, la Motorul. Enescu e ca şi plecat

by Sorin Haut

UTA revine pentru prima oară în acest an la antrenamente, luni, 7 ianuarie, de la ora 15:30, când e programată reunirea. Prima „mișcare” se va desfășura, cel mai probabil, pe „Motorul” II, din Aradul Nou. La nivel de lot e incertitudine, sau mai bine zis nu sunt încă nume sigure la plecări şi sosiri. Totuşi, unul din jucătorii de care UTA se va despărți aproape sigur este Enescu, jucător la final de contract.

Conducerea clubului nu pare interesată să îi prelungească înțelegerea, pentru că ar avea cel mai mare salariu, iar acesta nu se justifică dacă ne luăm după evoluțiile sale din tur. Jucători precum A.Iuga, D.Dan sau Matei nu mai sunt doriți nici ei la echipă. Primii doi au jucat puțin spre deloc și nu mai intră în planurile de viitor, iar ultimul pentru că nu se ridică la nivelul așteptărilor.



Sigur nu e, însă, nimic, decizia finală aparţinându-i antrenorului Ionuţ Popa, care vrea să vadă ce pune în locul celor plecaţi. Cert e că „roş-albii” stau destul de rău la nivel de lot, iar achiziţiile se lasă aşteptate. Poate şi de aceea graba reunirii, UTA dorind să câştige ceva timp pentru probe de joc şi transferuri.

UTA va susţine, conform programului, trei amicale cu echipe maghiare în această lună, după cum urmează: 16 ianuarie, ora 12, Arad: UTA – Elore Bekescsaba; 29 ianuarie, ora 12, Gyula: Szeged – UTA; 31 ianuarie, ora 12, Arad: UTA – Szeged.

Facebook Comments