Dorel Căprar, ironii la adresa PNL: „Mai veniți pe la Comisia de apărare“

by Andreea Radu

Deputatul PSD Dorel Căprar a susţinut, luni, la dezbaterea „Ora Guvernului”, la care a fost invitată ministrul de Interne, că aleşii PNL nu şi-au însuşit încă toate obligaţiile de parlamentar, lipsind de la discuţii despre situaţia angajaţilor din MAI. Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a fost chemată de liberali la dezbaterea cu tema „Ministerul Afacerilor Interne – între demnitari bine păziţi, poliţişti nemulţumiţi şi femei neprotejate în faţa violenţei”, conform stiripesurse.ro.

„Vă întreb retoric: acea lege (privind pensiile militare de serviciu – n.r.) pe care spuneţi că a susţinut-o PSD oare dumneavoastră nu aţi votat-o? Eu vă spun că da. Voturi au fost 289 pentru, un vot contra şi 13 abţineri. (…) Dacă PSD a greşit, şi dumneavoastră aţi greşit la momentul respectiv. (…) Secretarul pentru ordine publică există. Dacă aţi fi participat la toate activităţile Comisiei de apărare, nu doar la activităţile din cadrul Camerei Deputaţilor, aţi vedea. Probabil că nu v-aţi însuşit încă toate obligaţiile de parlamentari, prin care mai trebuie să şi ieşim din această clădire, să mergem la structurile pe care ar trebui să le controlăm, să stăm de vorbă cu ei, să le vedem problemele şi să încercăm să le rezolvăm problemele“, a spus Căprar în plenul Camerei Deputaţilor.

El a arătat că la întâlnirea Comisiei de apărare cu reprezentanţii Jandarmeriei nu a participat nimeni de la PNL şi că în cazul angajaţilor MAI salariile s-au majorat cu 25% de la 1 ianuarie. „Vă invit mâine la întâlnirea cu IGSU pe membrii Comisiei de apărare de la toate partidele să participăm, nu numai cei de la PSD şi USR, să vedeţi (…) ce se mai întâmplă în momentul de faţă”, a mai spus deputatul PSD.

Facebook Comments