Britney Spears a vândut primul tablou pentru 10.000 de dolari

by Dana B.

Britney Spears are o nouă pasiune și a început deja să și câștige bani din asta. Cântăreața a început să picteze, iar primul ei tablou s-a vândut pentru suma de 10.000 de dolari, scrie NYDailyNews.com.

Cântăreața în vârstă de 35 de ani a publicat pe Instagram un clip în care … pictează, o ipostază în care fanii ei nu prea au văzut-o. Îmbrăcată destul de îndrăzneț, Britney Spears își arată talentul. Ea a pictat un tablou cu flori, care s-a vândut ulterior pentru suma de 10.000 de dolari.

Banii nu au fost păstrați de vedetă, ci au fost donați pentur victimele atacului din Las Vegas, cel mai sângeros atac armat din istoria Statelor Unite. De altfel, întreaga licitație a fost organizată pentru a strânge fonduri pentru cei afectați de tragedie.
„Sunt atât de mândră să numesc Las Vegas a doua mea casă și sunt fericită să particip la evenimentul Vegas Cares Show”, a spus cântăreața.

Cel care a donat 10.000 de dolari pentru a lua tablou semnat de Britney Spears este fosta gazdă a emisiunii “Lifestyles of the Rich and Famous”, Robin Leach.

 

Sursa: libertatea.ro

 

Facebook Comments