Festivalul Părădăicilor de la Macea a adunat peste 8.000 de vizitatori (FOTO)

by Paul Anghel

Peste 8.000 de vizitatori a avut Festivalul Părădăicilor, desfăşurat duminică în localitatea Macea. Castelul din localitate a fost gazdă perfectă pentru această a noua ediţie a festivalului. Producătorii de roşii din bazinul legumicol Macea-Curtici şi-au expus produsele. Pe lângă roșii, oamenii au oferit spre vânzare și alte legume, dar și fructe.

Vizitatorii s-au putut delecta cu preparate la grătar, cu diferite feluri de tocănițe făcute la ceaun, dar și cu bere și răcoritoare.

„Sunt prezenţi producători de roşii, dar şi de alte legume, din Curtici, din Macea. Este a noua ediţie, a cincea a concursului de biciclete, desfăşurat sâmbătă. Doresc să le mulţumesc celor de la  Asociaţiei Experienţa  Multisport care au fosr alături de noi, celor de la Universitatea de Vest Vasile Goldiș care ne-au pus la dispoziție această minunată locație, părintelui Budeanu care este sufletul acestui festival, voluntarilor și Consiliului Județean Arad”, a spus Ciprian Otlăcan, primarul comunei Macea.

Spectacolul de  muzică populară a fost pe gustul publicului prezent. Au urcat pe scenă: Nicoleta Voica, Tudor Furdcui Iancu şi Gabriel Bârsăuan, dar şi mai multe ansambluri din judeţ.

Facebook Comments