DANI OŢIL ÎMPLINEŞTE ASTĂZI 36 DE ANI

by Cristian Dobre

Dani Oțil își sărbătorește astăzi ziua de naștere. S-a născut la Reșita, pe 24 August 1980. Vedeta de televiziune a început să muncească de la vârsta de 16 ani, iar de la 18 ani se întreține singur. Oțil a făcut zece ani de radio, iar în prezent este unul dintre moderatorii emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”, de la Antena 1.

Dani Oțil este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori tv de la noi, care a intrat în atenția publicului în perioada când lucra la postul Național tv, dar s-a consacrat când a ajuns la Antena 1, matinalul prezentat de acesta, împreuna cu colegul de breaslă, Răzvan Simion, fiind printre cele mai urmărite emisiuni TV. Cu Răzvan Simion este prieten de aproape 30 ani.

Prezentatorul TV a intrat în atenția presei și datorită relației amoroase cu Mihaela Rădulescu, aceasta fiind cu 11 ani mai mare decât el. Cei doi s-au despărțit în anul 2014, după o relație de patru ani. De atunci, matinalul de la Antena 1 nu a mai avut nicio relație serioasă, însă a spus că nu are de gând să rămână un burlac celebru, râvnit de frumusețile autohtone, până la adânci bătrâneți. Din contră, chiar dacă idila lui cu Mihaela Rădulescu nu s-a și oficializat, prezentatorul TV mai crede încă în instituția căsătoriei. El a mărturisit că, atunci când va ajunge în fața altarului, o va face din dragoste, și nu pentru că ar avea nevoie de o parteneră care să-i poarte de grijă.

Pasionat de sporturi extreme, Dani își petrece timpul liber antrenându-se pentru curse dure precum Red Bull Romaniacs sau, mai nou, pentru raliuri auto.

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments