CUM SA ITI ALEGI OCHELARII DE SOARE POTRIVITI, IN FUNCTIE DE FORMA FETEI SI CULOAREA TENULUI

by Paula Craciun

La fel ca si cautarea partenerului perfect, ochelarii de soare se incadreaza in aceeasi regula de netagaduit: opusurile se atrag. In concluzie, vom alege intotdeauna perechea de ochelari care sa intre in contrast cu forma fetei. Iata cateva ponturi in alegerea acestora, in functie de caracteristicile chipului:

Fata rotunda
Pentru a potrivi ochelarii de soare cu o forma rotunda a fetei, alege o pereche a carei design sa cuprinda cat mai multe linii drepte sau unghiulare. Formele rectangulare sunt de asemenea o alegere perfecta si la moda. In ceea ce priveste culorile, nuantele inchise te vor ajuta sa ajustezi vizual balansul de culoare al fetei.

Fata cu linii drepte
Unei fete dominata de linii ferme si drepte, perechea de ochelari de mai sus i s-ar potrivi ca nuca in perete. Intr-un astfel de caz, alegeti o pereche cu rame ovale, precum cele ale vechilor aviatori. Asigurati-va de asemenea ca partea de sus a cadrului sta destul de sus pe faþa pentru a minimaliza linia maxilarului.

Fata in forma de para
Pentru cei care au o fata cu o astfel de forma (fruntea lata si barbia ingusta), o pereche de ochelari dotati cu o rama subtire si linii verticale va ajuta mult la reinstaurarea echilibrului la nivelul barbiei. De asemenea, evitati ramele care ocupa mult spatiu in partea de sus a fetei, pentru a nu pune accent pe frunte.

Sursa: antena3.ro

 

Facebook Comments