TRENURILE REGIOTRANS REVIN PE LINII DE LA INTAI APRILIE

by Sida Voicu

Conducerea companiei Regiotrans anunță reluarea circulației începând cu data de întâi aprilie pe mai multe rute, inclusiv din județul Arad. Astfel, începând de miercuri, întâi aprilie, va fi reluată circulația pe traseele Arad – Brad, Arad – Nădlac și Arad – Valcani. Deocamdată secțiunea mersul trenurilor nu este disponibilă pe siteul operatorului și este posibil ca nu toate trenurile din mersul normal să circule. Compania promite însă că face demersuri pentru reluarea circulației pe toate rutele la capacitate maximă, în cursul lunii aprilie. Iată comunicatul companiei:

In data de 30.03.2015 ASFR a emis certificatul de siguranta – partea B numarul de identificare UE RO 1220150017 pentru SC Regiotrans SRL.

Astfel incepand cu data de 01.04.2015 SC Regiotrans SRL va relua circulatia trenurilor pe urmatoarele rute de circulatie, dupa un mers ce va fi adus la cunostiinta publicului calator:

Brasov – Bucuresti Nord
Timisoara Nord – Resita Nord
Brad – Ineu –Arad
Timisoara – Lovrin – Nerau
Arad – Valcani
Alba Iulia – Zlatna
Teius – Ludus – Bistrita
Arad – Nadlac
Iasi – Roman
Timisoara Nord – Cruceni
Timisoara Nord – Lovrin – Cenad
Iasi – Dorohoi
Brasov – Sf. Gheorghe – Bretcu
Praid – Blaj
Iasi – Harlau

SC Regiotrans SRL continua demersurile pentru includerea in certificatul de siguranta a intregului material rulant, ceea ce va determina reluarea circulatiei trenurilor si pe celelalte rute de circulatie, in cursul lunii aprilie.

Conducerea SC Regiotrans SRL

Facebook Comments