CUM ITI FACI O MASCA DE PAR CU VIN ROSU

by Paula Craciun

Vinul roșu prezintă numeroase beneficii pentru pielea ta și vestea bună este că te poți bucura de el din plin. Iată cum poți face o mască de vin roșu pentru față.

Vinul roșu conține polifenoli – antioxidanții care îți apără pielea de radicalii liberi, îi mențin sănătatea și tinerețea. Băutura stimulează circulația sângelui și îmbunătățește elasticitatea, ceea ce înseamnă că previne și apariția ridurilor. Vinul roșu mai poate fi folosit pentru detoxificarea pielii, dar și în tratamentele anti-acneice.

Ideal este să folosești unul cât mai natural (fără zahăr sau conservanți adăugați) – dacă ai posibilitatea, cumpără vin de țară curat, pentru că este cel mai bun.

Înainte să îți faci masca de vin roșu pentru față, trebuie să cureți pielea înainte. Demachiază-te, apoi clătește-ți tenul cu cel mai delicat produs pe care îl, apoi pur și simplu tamponează pielea cu un prosop uscat și curat ca s-o usuci.

Ingredientele necesare:

Un albuș de ou, 3 linguri de vin roșu, 1 lingură de miere naturală

Cum o prepari: separă albușul de gălbenuș, apoi adaugă peste albuș vinul și mierea și amestecă până se face un preparat omogen. Întinde cu grijă pe tenul uscat, pe gât și pe decolteu (atenție, o să curgă destul de mult, așa că fă asta deasupra chiuvetei și acoperă-te cu un prosop). Întinde-te și relaxează-te timp de 15-20 de minute. După ce s-a uscat masca, clătește fața cu apă călduță, iar la final folosește și un pic de apă rece ca să se închidă porii.

Nu uita de crema hidratantă pe care o aplici în fiecare zi!

 Sursa: avantaje.ro
Facebook Comments