AMENINTARILE ICIM-ULUI AU EFECT. AMERICANCA GREEN NU MAI APARE IN LOTUL TARGOVISTEI

by Sorin Haut

După cum v-am informat, în exclusivitate, americanca Porchia Green a devenit un caz în baschetul românesc. Jucătoarea de peste Ocean a evoluat în vară în Mexic, după care CSM Târgovişte, echipă la care Green a evoluat în sezonul trecut, a anunţat că o păstrează în lot. Numai că oficialii rivalei Univ.Goldiş ICIM Arad s-au sesizat şi nu au infirmat posibilitatea contestării jucătoarei încă de la meciul din 16 septembrie, de Supercupă. Asta pentru că Târgovişte a primit din partea FIBA interdicţia să transfere jucătoare din afara campionatului intern, ca urmare a unei datorii către fostul antrenor George Dikeoulakos.

Au rămas cu cinci americance

Din câte ştiu eu, pentru a juca în Mexic trebuia să primească cartea verde”, spunea Marcel Urban acum câteva zile, la reunirea echipei arădene. Cert este că CSM nu a riscat şi Green nu mai apare în lotul trupei din Cetatea Chindiei, care arată aşa: Givens, Poole, Huțanu, Whittington, Watson, Coker, Stoenescu, Alecu, Dincă, Kirberg, Ușurelu şi Căpraru. În altă ordine de idei, Dan Fleşeriu a prefaţat petru dbsport.ro debutul sezonului, care se anunţă foarte greu, cu „duble” împotriva lui ICIM Arad şi Sepsi Sfântu Gheorghe:

Fleşeriu prefaţează debutul

De când antrenez nu cred că am avut parte de un asemenea început, cu adversari așa tari. Pe unde am fost, am încercat să îmi capacitez echipa la maximum înspre jumătatea sezonului, dar lucrurile se schimbă radical acum. Trebuie să ajungem repede la o formă bună, chiar dacă la momentul Supercupei, pe 16 septembrie, vom avea doar două săptămâni de pregătire în ritm susținut”, a declarat antrenorul formaţiei dâmboviţene pentru sursa mai sus citată. Univ.Goldiş ICIM Arad şi CSM Târgovişte se înfruntă în Supercupa României, pe 16 septembrie, dar şi în prima etapă de campionat, în 27 septembrie.

Foto: totalbaschet.ro

 

Facebook Comments