OANA ZAVORANU: „MEDICUL MAREK VALCU ESTE DEPENDENT DE ANTIDEPRESIVE“

by Cosmin Mihuta
Oana Zăvoranu a mers din nou marţi la Poliţie pentru dosarul în care este cercetată că l-ar fi şantajat pe medicul estetician Marek Vâlcu. Oana Zăvoranu s-a prezentat, marţi, la Poliţie în dosarul în care este cercetată de şantaj. Bruneta a spus că nu se teme să facă testul cu poligraful, care ar trebui să stabilească dacă minte sau nu în scandalul cu Marek Vâlcu, esteticianul care i-a făcut multiple operaţii la sâni.

„Mie nu mi-e frică de nimic. În acest caz, încercarea lui Marek de a ne împăca, într-un proces penal, nu face decât să arate cât este el de lebădă, pentru că şi dacă ţi retragi plângerea, este la latitudinea procurorului… Poate îşi dă şi el seama că n-a fost şantajat. Cine se simte curat sufleteşte n-are de ce să refuze un test poligraf”, a declarat Oana, la ieşirea de la Poliţie, potrivit Antena Stars.

Întrebată dacă a mai vorbit, recent, cu Vâlcu, fosta soţie a lui Pepe a spus că n-are ce să discutecu el, „e una din condiţii să nu iau legătura cu părţile”. Vedeta nu a ezitat să facă diverse opinii referitoare la medicul cu care se află în război. „Regret că Marek este în depresie. Am înţeles că e dependent de antidepresive şi eu, pentru că sunt un om bun, nu pot să mă bucur de asta. Dacă-mi va cere sprijinul, cu siguranţă i-l voi da”, a declarat, râzând, Oana Zăvoranu, la ieşirea de la Poliţie.

 

Sursa: http://www.click.ro/vedete/romanesti/oana_zavoranu-marek_valcu-dependent-antidepresive-santaj_0_1844815579.html

 

Facebook Comments