UN RUGBIST DE LA CSU ARAD A MURIT DUPA CE S-A IZBIT CU MASINA DE UN COPAC

by Cosmin Mihuta

Rugbistul sucevean Andrei Răzvan Olariu, în vârstă de 21 de ani, legitimat la CSU Aurel Vlaicu din Arad, a murit ieri dimineață, în urma unui tragic accident de circulație. Tânărul, care se apucase de taximetrie s-a izbit violent într-un copac cu autoturismul Dacia Logan pe care îl conducea.

Andrei Olariu se îndrepta spre casă, în Mitocu Dragomirnei, după ce a ieşit din serviciu, dar, din cauza oboselii, a adormit la volanul  autoturismului Dacia Logan şi a intrat într-un copac. Din verificările poliţiştilor a rezultat că tânărul circula cu viteză destul de mare, 110 kilometri ope oră.Tânărul a fost dus la Spitalul Județean Suceava, unde medicii au încercat din răsputeri să-l ţină în viaţă, însă nu l-au mai putut salva. Victima suferise multiple leziuni grave la cap şi abdomen şi avea o fractură de femur.

Antrenorul de rugby de la CSU Bucovina Suceava, Vlad Constantin, ne-a declarat că vineri, Andrei l-a căutat special pentru a-i cere să vină se facă parte din echipa de rugby a orasului. El ne-a mai spus că tânărul urma să vină la antrenamentele echipei de seniori și că îl cunoștea pe ceva timp.

”A jucat la Arad un tur de campionat, însă revenise la Suceava pentru că vroia să fie acasă, lângă prieteni și bunica lui care îl crescuse, părinții fiind plecați în străinătate. Oficial nu a jucat la Suceava, însă era apreciat la clubul din Arad unde juca”, ne-a spus antrenorul Vlad Constantin.

Facebook Comments