7 activități de făcut online vara aceasta

by webeditor

 

Internetul este o resursă extrem de valoroasă și ne-a schimbat viața într-un mod uimitor. Cu toate acestea, de multe ori folosim conexiunea la Internet doar pentru a da scroll la nesfârșit pe rețele sociale, pierzând timpul într-un mod inutil.

Folosindu-te de ceea ce majoritatea dintre noi are acum la dispoziție pe telefonul mobil, iată ce activități utile sau plăcute poți încerca:

  1. Jocuri video

Nu este neapărat să instalezi jocuri pe calculator pentru a te bucura de o sesiune intensă de gaming. Mai mult, poți juca și de pe telefonul mobil. Jocurile video online, folosite cu măsură, relaxează și contribuie la dezvoltarea unor abilități precum viteza de reacție, gândirea logică și creativitatea.

  1. Podcasturi

Nu ai timp să citești? Poți accesa opere de ficțiune sau informații valoroase și în format audio. Poți asculta ebook-uri și podcasturi oricând nu este nevoie să te concentrezi pe altă activitate care presupune comunicarea verbală sau scrisă – când faci sport, când gătești, când faci curat în casă etc.

  1. Să te apuci de un hobby nou

Hobby-urile ne ajută foarte mult din punct de vedere psihic pentru că ne oferă o ocupație și uneori ocazia de a socializa cu diverse persoane care au aceleași interese. Deseori, a începe un hobby presupune să înveți lucruri noi, iar resursele respective se găsesc online. Așadar, fie că e vorba despre pescuit, fie că vrei să te apuci de croșetat, nu este neapărat nevoie ca altcineva să te învețe ce să faci pentru că găsești video-uri online.

  1. Să cercetezi produsele pe care vrei să le cumperi

Noțiunea de wishlist este folosită de multe site-uri și le ajută să vândă mai mult. Gândește-te numai la mailurile care te încurajează să comanzi ce ai în wishlist astăzi, când beneficiezi de reducere și transport gratuit. Ideea de a menține o listă cu produsele care te interesează îți poate aduce beneficii și ție, nu doar magazinelor online. Există chiar și aplicații specializate, precum Wishlistr, care te ajută să ții evidența lucrurilor pe care dorești să le cumperi și să compari ofertele pentru a plasa comanda pe site-ul care oferă cel mai bun preț.

  1. Află ce spun alți oameni despre diverse subiecte

Site-uri precum Quora și Reddit sunt ca o conversație interesantă între prieteni și nu numai. În afara faptului că afli despre experiențele de viață ale altora, ai acces și la tot felul de informații inedite. Aceste site-uri creează dependență în primă fază pentru că relatările și opiniile scrise de oameni la fel ca tine nu se termină niciodată și mereu dorești să afli mai multe.

  1. Fă sport, gratis

Tot ce trebuie e să cauți pe YouTube o serie de exerciții care să-ți placă și să fii dispus să transpiri până la capăt. Sesiunile de sport acasă au dezavantajul că nu există instructorul sau competiția care să te motiveze, dar pe de altă parte nu plătești nimic în afară de abonamentul lunar de Internet.

  1. Pariază online

Te pasionează diverse sporturi și crezi că știi cine va câștiga o competiție importantă? Învață cum să pariezi online și vei avea oportunitatea de a obține un câștig suplimentar.

Facebook Comments