6 sfaturi pentru un păr frumos

by Andreea Radu

Dacă visezi la un păr frumos și sănătos trebuie să știi că nu-i chiar atât de greu de obținut. Iată 6 sfaturi care te pot ajuta!

Spală-ți părul cu grijă și folosește un șampon de bună calitate

Primul pas pentru a avea un păr frumos este să investești în produse de calitate. Apoi, încearcă să nu-ți speli părul în fiecare zi, pentru că asta poate să-l degradeze, ci mai degrabă o dată sau de două ori pe săptămână.

Utilizeză produse de styling potrivite tipului tău de păr

Fie că folosești produse din comerț, fie că folosești produse profesionale, ai grijă ca acestea să se potrivească tipului tău de păr, pentru cele mai bune rezultate.

Evită să-ți usuci părul cu uscătorul

Căldura afectează structura firului de păr, drept urmare ar fi bine să eviți uscătorul și celelalte instrumente de styling, atunci când e posibil. Dacă îți vei lăsa părul să se usuce în mod natural, vei observa diferența destul de repede.

Nu pieptăna părul atunci când e ud

Părul ud este mai fragil si pieptanandu-l riști să-l rupi. Este recomandat să așteptăm până ce părul este uscat pentru a-l putea pieptăna cu grijă.

Folosește produse de protecție înainte de stilizare

Dacă folosești placa de păr sau ondulatorul în mod curent, ar fi bine să investești și în produse de protecție termică, care să-ți protejeze părul.

Mănâncă sănătos și hidratează-te

O dietă echilibrată și un aport corespunzător de lichide te vor ajuta să-ți menții sănătatea corpului și, implicit, frumusețea părului. Încearcă să integrezi în dieta ta cât mai multe grăsimi sănătoase și produse vegetale proaspete și vei observa că și firele tale de păr vor deveni mai rezistente, mai strălucitoare, mai frumoase.

 

 

Sursa: unica.ro

 

Facebook Comments