5 ‘Life Hacks’ extrem de utile pentru userii cu telefoane Android

by webeditor
Please follow and like us:

Cei care au telefoane cu Android se bucură de un stil de viață extrem de simplu, prin utilizarea unor device-uri intuitive și a unui sistem de operare pe măsura așteptărilor.

Samsung, Huawei, OnePlus, Xiaomi – iată doar o parte dintre marii producători de telefonie mobile de pe Glob, ce au decis că vor să meargă către viitor, cu acest sistem de operare implementat pe toate device-urile mobile pe care le lansează anual. Însă lucrurile bune abia acum încep și suntem foarte bucuroși să le împărtășim cu tine. 

Pentru că dacă ai un telefon cu Android, poți avea acces la o mulțime de “life hacks”, adică moduri mai simple prin care să utilizezi funcțiile importante ale acestui sistem de operare. Pe cinci dintre acestea le vei găsi puțin mai jos, așa că citește cu multă răbdare această sursă de super-informații: 

  1. Fii contactat doar de cei care contează pentru tine! 

Ai fost “de gașcă” și le-ai dat tuturor numărul tău de telefon, atunci când ți-au cerut asta? Ei bine, știi că “mai multe contacte” înseamnă “mai multe poze inutile cu pisici”, însă nu trebuie să regreți decizia făcută. Pentru că dacă ai Android, nu trebuie să îți schimbi numărul de telefon pentru a scăpat de meme-uri plictisitoare. Poți “lucra” la setări, astfel încât să primești mesaje doar de la cine vrei: click pe bara de volum pentru a avea acces la butonul “Priority”, astfel încât tu să decizi de la cine primești notificări și apeluri sonore! 

2, Unlock automat atunci când ești acasă!

Acest sistem de operare îți permite ca acasă tu să uiți de codul PIN, neplăcut de foarte multe ori, mai ales când nu l-ai tastat din prima corect! De exemplu, dacă ai un model nou de Samsung, tot ce trebuie să faci este să urmezi cu mare atenție acești pași: 

Security >> Trust Agents >> Smart Lock

Prin ajustarea acestei setări, device-ul tău cu Android va recunoaște apoi momentele în care te afli în casă, pentru a-ți putea permite să intri în telefon, fără a mai fi nevoie de PIN. 

3, Două degete pe display = Settings! 

Dacă ai telefon cu Android, știi bine că un simplu swipe în jos pe desktop te trimite direct în Settings. Ce-ai spune de o modalitate mult mai simplă pentru a ajunge în acest meniu? Exact, două degete de display și ești deja acolo! Asta înseamnă că tu economisești mereu timp prețios, atunci când vrei să te conectezi la o rețea wi-fi, de exemplu. Controlul telefonului tău cu Android este acum la degetul tău. Degetele*, mai bine zis!  

4, Mai multă baterie, mai multă distracție!

Producătorii de telefoane mobile cu Android (Samsung, Huawei, OnePlus) fac deja de ani buni eforturi considerabile pentru a produce device-uri cu o durată de viață a bateriei din ce în ce mai mare. însă nu doar caracteristicile tehnice ale bateriei îți vor ține telefonul mobil mai mult timp pe ON, ci și un mic “life hack”, pe care îl auzi de la noi chiar acum: 

Settings >> optiunile Battery >> Power Saver Mode 

Despre această funcție poate că știai deja, poate că nu! Însă cel mai important lucru de reținut este faptul că acest mod reduce automat la minim toate funcțiile telefonului, atunci când bateria pare că nu mai duce mult, pentru a putea ajunge cu mobilul (încă) deschis, până la prima sursă de alimentare.

5, O mulțime de aplicații free în Google Play 

Magazinul de aplicații al sistemului de operare Android este un loc fascinant. Aici vei găsi mii de app-uri ce îți pot îmbunătăți ireversibil întregul stil de viață, cu doar câteva click-uri și suficientă baterie în telefon pentru a le putea descărca (vezi punctul 4). Chiar dacă pentru unele trebuie să plătești, o mulțime de alte aplicații pentru Android sunt free, iar când spunem “o mulțime”, lista este mai mult decât ofertantă. Indiferent de aplicația pe care vrei să o încerci, vei găsi ceva gratuit pe rafturile Google Play: health and fitness, financial, aplicații pentru poze etc 

Dacă încă nu ai un telefon cu Android, caută chiar acum super preturi la telefoanele Samsung și comandă online un device cu care să lucrezi rapid și util, prin tot felul de “life hacks” precum cele de mai sus! 

 

Facebook Comments