5 idei de cadouri pentru tinerii căsătoriți

by Florian Popa

Căsătoria este o nouă etapă în viața oricui, una plină de emoții pozitive și de speranțe pentru viitor. De aceea ea este sărbătorită alături de familie și de prieteni. Cuplurile care se căsătoresc speră să trăiască o viață întreagă împreună.

Dacă în perioada imediat următoare te pregătești să celebrezi un asemenea eveniment alături de cineva apropiat din grupul de prieteni sau din familie, trebuie să le arăți aprecierea și susținerea ta printr-un cadou. Cadoul perfect este cel care atinge sufletele, așa că îți propunem câteva idei din care să te inspiri.

Un set de ceasuri

Ceasurile sunt acele accesorii care nu se vor demoda niciodată. Disponibile într-o paletă imensă de stiluri, materiale sau culori, vei avea de unde alege. Dar dacă ești apropiată de cuplu, cel mai probabil le știi gusturile și stilul vestimentar. Alege fie un brand, fie două cu stiluri asemănătoare. Scrie-le și un mesaj semnificativ precum „Vă doresc să fiți mereu sincronizați și pe același fus orar!” și vei atrage nu doar admirația celor doi, ci și zâmbete.

Un cadou personalizat

Pentru că vrei să le iei un cadou memorabil, optează pentru unul personalizat de pe  https://www.ghizbi.ro/. Poți să le scrii chiar tu mesajul, alături de o fotografie cu voi într-un moment plăcut din viețile voastre sau poți să alegi dintre zecile de opțiuni. Doar gândește-te la ceva care să se potrivească perfect cuplului căruia îi dăruiești un asemenea cadou.

O vacanță

Cu puțină creativitate, câteva skill-uri de căutare a celor mai bune oferte, vei putea să îi găsești noii familii o vacanță, fie ea și city break. Indiferent dacă o vei organiza sau nu în România, încearcă să le iei bilete de avion ca să scutească din timpul petrecut pe drum. Astfel vor petrece timp prețios în care se vor putea deconecta de la grijile cotidiene.

Dar pentru că este un cadou mai atipic, vorbește cu ei ca să nu existe posibilitatea să nu poată să meargă în vacanță în perioada la care te-ai gândit că este cea mai potrivită. Dacă nu vrei să strici surpriza, stabilește cu mult timp înainte acea perioadă drept una pe care să o petreceți relaxându-vă și cu puțin timp înainte de călătorie dezvăluie-le adevăratul tău plan.

Un set de bagaje

Chiar dacă nu reușești să le iei o vacanță sau nu te încântă această idee, poți să ai această abordare, dar în legătură cu bagajele cu care vor pleca în următorul lor concediu sau chiar în luna de miere. Un set de trolere se va nimeri numai bun de luat prin aeroporturi sau de pus în portbagajul mașinii.

Dacă îi știi pasionați de drumeții, alege-le două rucsacuri perfecte pentru cutreieratul munților.

Electrocasnice high tech

Diminețile noii familii pot fi mai frumoase cu electrocasnice care să îi ajute în bucătărie. Și ai mai multe opțiuni. Poți să le iei un espressor de cafea, o prăjitor de pâine, un robot inteligent de bucătărie sau chiar un aparat de sandwichuri sau de gofre pentru un mic dejun ca la carte.

Alegerea cadoului se poate transforma dintr-o sarcină stresantă într-una distractivă și plină de emoție. Ia-le un cadou care îi va surprinde plăcut.

 

Facebook Comments