4 motive să alegi mereu tratamente profesionale pentru îngrijirea părului tău

by Andreea Radu

Un păr sănătos și strălucitor poate oferi oricui un plus de încredere în viața de zi cu zi. Însă, din păcate, majoritatea femeilor se confruntă la un moment dat cu diverse probleme, precum subțierea sau deteriorarea firelor de păr ori chiar și cu căderea părului.

Cum poți preveni aceste neplăceri și în același timp, să îi asiguri părului tău un aspect sănătos și plin de vitalitate? Soluția este una simplă și la îndemâna oricui: tratamentele coreene pentru păr de la wowskin.ro. Aceste produse profesionale sunt extrem de benefice pentru toate tipurile de păr și au rezultate vizibile încă de la primele utilizări.

Iată 4 motive să alegi întotdeauna tratamente profesionale pentru îngrijirea părului tău:

 

  1. Regenerează părul deteriorat

Decolorare, vopsire, uscare, îndreptare cu placa de păr, acestea sunt doar câteva provocări la care este supus părul tău. Tratamentele chimice frecvente îndepărtează uleiurile naturale din păr care au rol de protecție, usucă scalpul și deteriorează firele de păr de la rădăcină. Pentru a evita aceste probleme, este indicat să aplici pe părul umed o mască cu efect de hidratare, o dată pe săptămână. De asemenea, poți folosi un ulei de păr cu protecție termică pentru a preveni subțierea firelor de păr.

 

  1. Mai multă culoare, mai multă rezistență!

Cu cât părul tău este mai sănătos, cu atât își va păstra pigmenții de culoare mai mult timp. Astfel, un șampon și un balsam profesional pot ajuta la păstrarea culorii și strălucirii părului tău, chiar și în cazul celui vopsit. Totodată, urmarea unui plan de tratament pentru păr va proteja scalpul și va întări cuticulele părului. Astfel, un scalp fortificat va asigura creșterea unor fire de păr care rezistă mai bine la deteriorare sau rupere.

 

  1. Previne căderea părului

Există mulți factori care stau în spatele căderii părului: oboseala, stresul cotidian, alimentația nesănătoasă, dar și coafarea excesivă a părului sau utilizarea unor produse de păr nepotrivite. În medie, o persoană poate pierde între 50 și 100 de fire de păr pe zi. Dacă ți se pare că pierzi mai mult de atât, atunci este timpul să încerci un tratament profesional pentru îngriijrea părului. Alege un tratament care ajută la întărirea fibrelor capilare, precum și la prevenirea căderii și ruperii părului. De asemenea, poți apela la soluții speciale cu keratină, care susțin ciclul de regenerare celulară a părului.

 

  1. Face parte dintr-o rutină de îngrijire completă 

Chiar dacă părul tău nu necesită o atenție specială, este foarte important să ai o rutină de bază pentru îngrijirea corectă a părului. De exemplu, medicii dermatologi nu recomandă să te speli prea des pe păr, deoarece îți poate usca și subția firele de păr. Totodată, atunci când trebuie să alegi un șampon sau balsam, folosește numai produse profesionale pentru tipul tău de păr. Nu în ultimul rând, asigură-te că duci un stil de viață echilibrat și te îngrijești corespunzător pe toate planurile. Părul tău cu siguranță îți va mulțumi!

Așadar, un plan personalizat de îngrijire este cel mai eficient mod de a menține sănătatea și strălucirea părului tău. Alege mereu tratamentele profesionale de păr și integrează-le în rutina ta zilnică sau săptămânală de îngrijire, pentru ca tu să te bucuri de un păr cu adevărat ravisant!

Sursă foto: shutterstock.com

Facebook Comments