Cum a sfidat Tzancă Uraganu pandemia

by Cristian Dobre

Tzancă Uraganu a petrecut cu ocazia onomasticii sale alături de zeci de invitați, în ciuda pandemiei de coronavirus. Manelistul nu a mai ținut cont de lege, iar imaginile de la ziua lui au ajuns imediat pe Internet

Tzancă Uraganu a sfidat legea cu o petrecere de amploare cu ocazia zilei de Sfântu Andrei. Manelistul s-a distrat alături de zeci de invitați, iar restricțiile impuse autorități au fost complet ignorate. Atmosfera a fost întreținută și de Florin Salam, care a cântat toat noaptea. Imaginile cu petrecăreții au fost urcate imediat pe rețelele de socializare.

Tzancă Uraganu a petrecut cu zeci de invitați

Deși manelistul a fost infectat cu coronavirus în urmă cu câteva luni, acum teama de boală a dispărut complet. Artistul a dat o petrecere „regească” și și-a sărbătorit onomastica în stil mare, iar invitații s-au bucurat de valul de dedicații din partea celor mai mari maneliști din România.

Tzancă Uraganu nu se poate ține departe de petreceri și deși ne aflăm în plină pandemie de coronavirus, iar numărul de cazuri zilnice de infecție crește din ce în ce mai mult, manelistul a petrecut ca în vremurile bune alături de alți artiști, dar și cu cei mai apropiați prieteni.

Așa cum se poate observa în imagini, toată lumea s-a distrat de minune și nimeni nu a purtat masca de protecție. Au mâncat, au băut și au cântat toată noaptea cele mai cunoscute piese ale maneliștilor. Florin Salam a întreținut atmosfera pentru invitații dornici de dedicații și distracție de neuitat.

Cu toate acestea, petrecerea de amploare poate avea consecințe grave pentru petrecăreți. Persoanele care au participat la evenimentul privat susținut în mod ilegal riscă amenzi usturătoare.

Sursa: spynews.ro

Facebook Comments