3 articole de îmbrăcăminte esențiale de care ai nevoie pentru vacanţa de iarnă

by Andreea Radu

Dacă urmează să pleci în vacanţa de iarnă, cu siguranţă te întrebi cum ar trebui să îţi faci bagajul şi care sunt cele mai importante piese vestimentare pe care ar trebui să le iei în considerare.

Pentru a te bucura pe deplin de vacanţă, este esenţial să fii bine pregătită, să ai la tine haine confortabile şi călduroase care să îţi permită să petreci cât mai mult timp în aer liber şi să te distrezi.

Iată care sunt 3 articole de îmbrăcăminte esenţiale pe care nu trebuie să uiţi să le pui în bagajul pentru vacanţa de iarnă.

 

Ghete de iarnă călduroase şi impermeabile

Poţi să fii sigură că fără o pereche de ghete călduroase şi confortabile, care să te protejeze de apă şi zăpadă, vacanţa ta ar putea fi un eşec. Există o mulţime de opţiuni în acest sens şi, dacă vrei să petreci cât mai mult timp de calitate plimbându-te prin natură, este esenţial să alegi ceva de calitate superioară. Totodată, pentru a nu face faţa mai bine noroiului şi murdăriei, alege o pereche de ghete închise la culoare.

Este esenţial ca încălţările să fie pe măsura ta şi, totodată, să îţi permită să porţi şi o pereche de şosete groase de iarnă. Pentru a putea merge ore în şir şi a explora fără probleme toate atracţiile turistice, ghetele ar trebui să fie alese cu atenţie. Nu uita, însă, că acestea trebuie să se asorteze cu toate ţinutele pe care le vei purta, deci, nu te grăbi când le cumperi.

 

O haină călduroasă de iarnă

Haina pentru vacanţa de iarnă trebuie aleasă cu multă înţelepciune. Gândeşte-te că aceasta va fi singura haină pe care o vei avea la tine şi, prin urmare, trebuie să fie potrivită cu toate ţinutele, călduroasă, confortabilă, impermeabilă şi uşoară. Nu ai vrea ca în timpul drumeţiilor sau a plimbărilor să simţi că haina devine prea grea şi să regreţi decizia.

De asemenea, haina ideală pentru vacanţa de iarnă ar trebui să fie prevăzută cu mai multe buzunare în care să poţi ţine mănuşile, actele, mobilul şi alte obiecte. În acest fel vei putea avea mâinile libere şi nici nu va mai fi necesar să porţi o borsetă sau un rucsac. De asemenea, gluga nu trebuie să lipsească!

Dacă haina ta nu este impermeabilă, poţi lua în considerare adăugarea unui strat exterior impermeabil, dar acesta ar trebui să fie cât mai uşor şi să se poată plia foarte bine pentru a nu ocupa loc prea mult în bagaj.

 

Pulovere şi straturi termice

Puloverele supradimensionate şi confortabile sunt perfecte pentru vacanţa de iarnă. Vei avea nevoie de acestea pentru a obţine ţinutele stratificate ideale şi, totodată, pentru a te simţi confortabil. Alege culorile neutre, precum bejul, griul sau negru, pentru că acestea se potrivesc la mai multe ţinute.

Nu uita să pui în bagaj şi câteva piese vestimentare pentru a asigura straturile termice de sub pulovere. Pune în bagaj câteva bluze călduroase, ca cele pe care le găseşti pe Bolf.ro, şi o vestă pufoasă. Acestea sunt perfecte pentru a le purta cu blugi şi completează de minute ţinutele stratificate necesare iarna.

Dacă ai descoperit minimum de articole de îmbrăcăminte care te ajută să ai o vacanţă reuşită, nu uita de accesorii. Pune în bagaj cel puţin o pereche de mănuşi, fulare călduroase şi fesuri din lână. Dacă nu le-ai achiziţionat încă nu te impacienta. O incursiune în magazinele online şi pe pagina partenerului de încredere te va ajuta să găseşti soluţiile salvatoare.

 

Facebook Comments