DOI SOFERI AU REFUZAT SA FIE TESTATI PENTRU A LI SE STABILI ALCOOLEMIA. ACUM RASPUND IN FATA JUDECATORILOR

by Florian Popa

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Chişineu Criş, prin rechizitoriul din data de 25.02.2016, au dispus trimiterea în judecată a inculpatului VASINC MIRCEA pentru săvârşirea infracţiunii de refuz a conducătorului unui vehicul de a se supune prelevării de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Din probatoriul administrat în cauză a rezultat că, inculpatul VASINC MIRCEA în data de 19.07.2015, a condus, pe DJ 792/c în loc. Caporal Alexa, autoturismul marca Opel Vectra, a lovit o autoutilitară marca Mercedes, parcata în fata unui magazin din această localitate, după care a plecat de la locul tamponării, şi, fiind, identificat, de organele de politie, a refuzat să se supună recoltării probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Dosarul a fost înaintat spre competentă soluţionare Judecătoriei Chisineu Criş.

Tot procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Chişineu Criş, prin rechizitoriul din data de 23.02.2016, au dispus trimiterea în judecată a inculpatului LEIŢIC FLORE pentru săvârşirea infracţiunii de refuz a conducătorului unui vehicul de a se supune prelevării de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Din probatoriul administrat în cauză a rezultat că, inculpatul LEIŢIC FLORE, în data de 11.12.2015, a condus pe D.J. 793 în com. Şepreuş, autoturismul marca BMW, şi a refuzat să se supună recoltării probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Dosarul a fost înaintat spre competentă soluţionare Judecătoriei Chisineu Criş.

Facebook Comments