2.980 de pachete cu ţigări netimbrate au fost confiscate de poliţiştii de frontieră arădeni

by Dana B.
Please follow and like us:

Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Arad au depistat în zona de competenţă doi cetăţeni români care transportau cu autoturismul  proprietate personală, 2.980 de pachete cu ţigări fără marcaje fiscale.

La sfârșitul săptămânii trecute, poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Arad au desfăşurat o acţiune specifică pe linia combaterii traficului ilicit de ţigări netimbrate în zona de competenţă.

Astfel, aceştia au oprit în trafic pe DN 79 (Arad – Oradea)  un autoturism marca Renault, condus de Florin M., în vârstă de 49 de ani, însoţit de Petruţa C., în vârstă de 47 de ani, ambii din judeţul Bihor, despre care existau date că sunt implicați în traficul ilicit cu ţigări netimbrate.

La controlul fizic al autoturismului, poliţiştii de frontieră arădeni au descoperit într-un loc special amenajat sub bancheta maşinii, cantitatea de 2.980 pachete de ţigări marca Marlboro roşu şi gold, fără marcaje fiscale.

Ţigările în valoare de 35.760 de lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar poliţiştii de frontieră au întocmit celor două persoane actele de urmărire penală pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

 

Facebook Comments