LEO IORGA VA FI OPERAT DE URGENTA PE CREIER! ARE NEVOIE DE INCA 8.000 DE EURO PENTRU INTERVENTIE

by Cosmin Mihuta

Leo Iorga, unul dintre cele mai răsunătoare nume din muzica românească, trece prin momente dificile. Artistul are grave probleme de sănătate. El a fost operat în urmă cu trei ani de cancer pulmonar, iar acum va fi supus unei alte intervenţii chirugicale, pentru extirparea unei tumori cerebrale.

Operaţia va avea avea loc pe data de 9 mai, însă costurile acesteia depăşesc cu mult posibilităţile lui Leo Iorga. De aceea, prietenii lui şi colegii de breaslă au iniţiat o campanie pe Facebook, pentru strângerea sumei de 8.000 de euro, care va completa costul total al intervenţiei.

Ioan Gyuri Pascu şi The Blue Workers au postat pe pagina de Like un mesaj, care ulterior a fost preluat şi de alţi prieteni ai artistului şi distribuit: „LEO ARE NEVOIE DE NOI!!! Colegul şi prietenul nostru Leo Iorga trebuie să se supună unei operaţii ÎN REGIM DE URGENŢĂ PE DATA DE 9 MAI! Operaţia are ca scop extirparea unei tumori cerebrale. Pt. aceasta operaţie mai are nevoie de 8000 €. ORICE SUMĂ ESTE BINEVENITĂ!

Contul în lei este deschis la BCR: RO 98 RNCB 03180006 7289 0001 pe numele Iorga Leonard. Doar impreuna il putem ajuta!!!”.

Leo Iorga, unul dintre numele de referinţă în rock-ul românesc, s-a confruntat cu probleme grave de sănătate în trecut, acesta fiind operat acum mai bine de trei de cancer pumlonar. În urma intervenţiei, solistul a rămas cu un singur plămân, lucru care nu îl împiedică însă să îşi facă ceea ce îi place cel mai mult, muzică.

Totuşi, boala se pare că încă nu îi dă pace cântăreţului, care marţi a fost surprins de reporterii Libertatea ieşind dintr-o clinică din Bucureşti. De altfel, la ultima apariţie pe scenă, sâmbăta trecută, în timpul concertului de lansare a albumului „Numărul unu”, al trupei Pact by Leo Iorga&Adi Ordean, solistul părea slăbit.

 

Sursa: http://www.libertatea.ro/detalii/articol/leo-iorga-va-fi-operat-pe-creier-491014.html#ixzz30dzPMS00

 

Facebook Comments