HOROSCOPUL LUNII FEBRUARIE 2014

by Sida Voicu

Berbec

În prima parte a lunii este bine să îți revizuiești planurile de viață și să te gândești pe îndelete la felul în care te raportezi la evenimentele în care ești implicat. Este posibil să deconspiri unele conflicte de la serviciu, cu ajutorul unei persoane care te protejează în taină. De aceea, după 13 februarie îți sunt susținute realuarea unor discuții cu prietenii și protectorii. La prima vedere vei avea avea tendința de a respinge ajutorul și sfaturile altora, însă fii prudent. Chiar este o perioadă bună de a vorbi cu persoanele cunoscute în care simți că ai încredere. Sănătatea este vulnerabilă, fiind posibile consultații, analize medicale și intervenții chirurgicale, în special pe picioare și pe segmentele sistemului digestiv. Fii atent cum mergi, respectă cu strictețe o dietă potrivită ție și odihnește-te suficient. În preajma datei de 15 februarie se conturează un final de etapă sentimentală. Poate fi vorba despre o reconfigurare a unei relații amoroase sau chiar de finalizarea ei. De asemenea, relațiile cu copiii te pot interesa ceva mai mult decât în alte perioade.

 

Taur

Prima parte a lunii îți aduce multă forfotă în zona profesională, în special în relațiile cu șefii sau cu reprezentanții unor instituții oficiale. Se pare că ai faimă, renume la serviciu, însă ține cont de faptul că relațiile colegiale sunt tensionate. Dacă șefii te susțin pe moment, colegii abia așteaptă să te înfrâneze. Și chiar vor reuși. De aceea controlează-ți reacțiile și păstrează relații armonioase cu toată lumea. Susținerea șefilor durează puțin și apoi tot printre colegi vei ajunge. Până pe 13 ale lunii, discuțiile cu prietenii și protectorii sunt frecvente. Totuși, ar fi bine să nu pui bază solidă pe cele aflate și să mergi mai mult pe intuiția ta. După 13 februarie, relațiile cu șefii se strică și de aici foarte ușor îți poate fi compromisă imaginea publică și poziția socială. Alege-ți cu grijă vorbele și îndeplinește-ți corect și la timp îndatoririle. Relațiile cu membrii familiei vor cunoaște modificări. Fie se aplanează conflicte mai vechi, fie atitudinea ta față de aceste persoane se va modifica din varii motive. Pe de altă parte sunt posibile modificări și reamenajări ale spațiului în care locuiești.

Gemeni

Relațiile cu străinătatea și lărgirea paletei tale educaționale sunt  pe primul plan până în preajma datei de 18 februarie. Se pare că tot ce ține de aceste segemente de viață te va duce la realizări profesionale minunate și cu efecte pe termen lung. Însă, după 13 februarie se pot relua unele discuții cu parteneri străini sau călătorii îndepărtate, dar și secvențe de învățare. Mentalul va fi destul de răscolit, de aceea concentrează-te pe gânduri pozitive și vorbește doar atunci când este cazul. Relațiile profesionale sunt bine susținute, în special cele cu șefii. Un interval cu posibile neplăceri la serviciu este curpins între 7 și 13 ale lunii. Șefii pot cere reluarea unor activități profesionale mai vechi care au rămas nefinalizate sau pot rediscuta condițiile de muncă. Relațiile sentimentale și cele cu copiii rămân în continuare tensionate și greu de armonizat. Ar fi bine să te desprinzi din relațiile care te consumă prea mult din toate punctele de vedere. Relațiile cu anturajul apropiat se va modifica pe la mijlocul lunii, renunțând la unele persoane și apropiindu-te de alții.

 

Rac

Se pare că primești bani și favoruri din partea altora, fie de la rude, partener de viață, fie în urma colaborărilor profesionale. De asemenea este o perioada favorabilă, în special între 1 și 6 februarie de a face investiții sau planuri financiare pe termen lung. După 13 ale lunii s-ar putea să fii nevoit să achiți taxe, facturi restante sau daune de pe urma partenerului de viață sau a celor profesionali. Fii prudent în privința bugentului și ține socoteala la fiecare plată. Pe de altă parte, în preajma datei de 15 februarie ți se pot rotunji veniturile din munca desfășurată la un serviciu. Sufletul îți este animat de idealuri înalte și de aici pofta de a asimila informații printr-o formă organizată de școlarizare va fi la cote mari. Este posibil să reiei unele studii și cercetări în domeniile tale de interes chiar și peste hotarele țării. După 18 februarie îți sunt recomandate vizionarea spectacolelor de teatru, de muzică și lecturarea cărților spirituale. Pe de altă parte, meditațiile în locuri sfinte și discuțiile cu persoane interesate de spiritual ca și tine, în perioada lunii februarie, îți vor aduce liniște sufletească și multe informații utile.

 

 

Leu

Colaborările profesionale, dar și relația cu partenerul de viață sunt foarte animate luna aceasta. Se pot ivi colaborări noi și activități deosebite alături de parteneri profesionali de bună calitate. Însă, mai întâi analizează pe îndelete noile provocări și pe urmă implică-te. După 13 ale lunii se vor relua discuții și poate chiar activități socio-profesionale care fie au rămas nefinalizate, fie necesită îmbunătățiri sau extrinderi. Se pare că banii și avantajele obținute și folosite în comun  cu alții vor fi mărul discordiei. De asemenea va fi nevoie de o reevaluare a bugetului de venituri și cheltuieli. Cu puțin efort și bunăvoință vei reuși să împaci pe toată lumea. Segmentul locului de muncă este tensionat și răscolit, fiind minunat dacă ai reuși să abordezi un program de lucru potrivit atât necesităților tale fiziologice, cât și activității profesionale pe care o desfășori. În preajma datei de 15 februarie se va produce aspectul de Lună plină chiar pe Semnul tău zodiacal, moment în care reflectoarele vieții vor fi puse asupra ta. De aceea, propune-ți să renunți la obiceiurile nepotrivite și abordează viață din alte unghiuri.

 

 

Fecioară

Relațiile parteneriale sunt tensionate până în preajma datei de 13 februarie. Sunt posibile destrămări ale unor contracte profesionale mai vechi sau reconfigurarea unor termeni și condiții ale activităților comune desfășurate fie cu partenerul de viață, fie cu cei de afaceri. După 18 ale lunii apare Soarele în acest sector de viață și se îmbunătățesc aceste relații. Însă este bine să fii circumspect, mai ales dacă apar oferte noi de colaborare. La serviciu este mult de lucru, dar ai spor și susținerea colegilor, mai ales în prima parte a lunii. După 13 februarie sunt posibile discuții aprinse pe seama faptului că trebuie reluate unele activități profesionale desfășurate în echipă. De asemenea, condițiile de muncă se vor schimba sau chiar obiectul de activitate ale locului tău de muncă. Cheltuielile sunt la cote mari și pe parcursul acestei luni, de aceea fii prudent. Se conturează venituri suplimentare, dar și munca depusă va fi  pe măsură. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele periferice ale aparatului circulator. Discuțiile cu medicii, analizele și chiar intervențiile chirurgicale ar putea fi alte teme de interes abordate în această lună.

Balanță

Veselia și cheful de distracții sunt frecvente, mai ales în primele două săptămâni ale lunii. Relațiile sentimentale vor juca și ele un rol important pentru sufletul tău, așa încât acordă atenția cuvenită persoanei iubite sau copiilor. Pe de altă parte este o perioadă favorabilă abordării unor hobby-uri, dar și activităților recreative alături de cei dragi. Însă, după 13 februarie sunt posibile tensiuni în amor. Se va relua o discuție mai veche, fie pe seama faptului că ești foarte implicat în treburile altora și acorzi prea puțin timp celor dragi, fie că ești prea distrat și uiți repede de nevoile lor. Sănătatea este un sector care are nevoie de atenție și eforturi deosebite în această lună. Sunt posibile neplăceri legate de picioare. În funcție de caz, cere sfatul specialiștilor și ai grijă pe unde mergi. Relațiile cu prietenii se vor reconfigura, în sensul că pentru unele relații a sosit timpul abandonului. Alegeți mai atent anturajul apropiat! La serviciu este mult de lucru, dar mizează doar pe forțele tale.

 

 

Scorpion

În treburile casnice ai mult spor și chiar susținerea membrilor familiei, până la jumătatea lunii. Ai idei bune, planuri mărețe de reamenajarea spațiului locativ, dar și soluții viabile pentru problemele celor dragi. Dar, după 13 februarie sunt posibile discuții aprinse cu rudele, fie pe teme de patrimoniu, fie pur și simplu pe concepte de viață. Cumpărăturile necesare casei sau vânzarea unor bunuri care îți prisosesc ar fi bine să le faci până pe 13 februarie, deoarece după această dată sunt posibile erori și neînțelegeri. Relațiile sentimentale sunt accentuate pe tot parcursul lunii. Este rost de întâlniri agreabile cu cei apropiați, iar copiii pot fi o temă de larg interes. Pe de altă parte ai avea succes la hobby-uri sau la activitățile care implucă copiii, ai tăi sau ai altora. Profesional se întrezărește un final de etapă. Astfel, ori întrerupi relațiile cu un șef, ori finalizezi o activitate profesională care durează de cel puțin un de zile. Imaginea ta publică și chiar poziția ta în cadrul unei instituții sociale se vor modifica definitv.

 

 

Săgetător

Până în preajma datei de 18 februarie vei fi mai mult pe drumuri. Ai spor în rezolvarea unor chestiuni profesionale în locații diferite, dar te poți ocupa și de treburile tale personale. Întâlnirile și dialogurile cu rudele și prietenii apropiați vor fi frecvente, însă ai grijă ce vorbești. Mai ales după 13 ale lunii, gândirea și comunicarea îți vor fi destul de răscolite, existând riscul să vorbești ce nu trebuie. Pe de altă parte, dacă este cazul va trebui să reiei unele secvențe de învățare care au rămas restante sau incomplete. Tot ce ține de elevarea sufletească, de îmbogățirea segmentului educațional vor cunoaște o perioadă importantă în intervalul 14 – 16 februarie. Astfel, poți finaliza unele cursuri începute mai demult sau îți poți porpune un program de instruire personală care îți fi necesar în domeniul profesional. Relațiile cu membrii familiei sunt tensionate, dar din 18 februarie Soarele îți va lumina acest sector de viață. Îți vor fi susținute treburile gospodărești, iar dialogurile cu cei dragi se vor armoniza pe gustul tuturor.

 

 

Capricorn

Veniturile tale cresc constant, în special în prima parte a lunii. Prietenii te pot sfătui foarte bine în privința consolidării unei activități profesionale desfășurate de tine, din care să câștigi suficient pe termen lung. Totul este să ai răbdare să îi asculți și să ții cont de informațiile primite. Pe de altă parte, tendința de a cheltui mult este prezentă. Drămuiește-ți fiecare ban și chiar pune deoparte rezerve serioase. După 13 ale lunii este posibilă rediscutarea salarizării pe care o obții în urma desfășurării unei activități profesionale sau chiar a condițiilor de muncă. Relațiile profesionale sunt tensionate și foarte greu se va ajunge la un acord comun. Îndeplinește-ți sarcinile de lucru și bazează-te doar pe forțele tale. Gândirea și comunicarea ar trebui controlate, deoarece contextul astral te predispune la râzgândiri frecvente și decizii pripite. Pe cât posibil evită semnarea documentelor importante, luarea deciziilor majore sau discursurile publice în a doua parte a lunii.

Vărsător

Luminile rampei sunt ațintite asupra ta pe tot parcursul lunii. Ai energie, chef de a te implica în mai multe treburi deodată și chiar vei reuși să rezolvi multe și mărunte mai ales până pe 18 ale lunii. Din 13 februarie, fii prudent din toate punctele de vedere, pentru că există un risc major de a gafa prin cele mai mici gesturi sau vorbe. În intervalul 7 – 12 februarie se pot accentua cheltuielile atât cele necesare ție, cât și cele necesare celor dragi. Fii cumpătat la bani și rezumă-te la a cumpăra strictul necesar. De asemenea este posibil să reiei unele activități personale pe care le-ai mai desfășurat în trecut, dar care au rămas nefinalizate sau au fost realizate incorect. După 18 februarie ți se îmbunătățesc veniturile din activitatea profesională pe care o desfășori. Relațiile parteneriale se vor modifica începând cu 15 ale lunii. Poate fi vorba de încheierea unor colaborări mai vechi care acum se finalizează sau termenii și condițiile unei colaborări care totuși va continua, se vor modifica radical. Important este să analizezi totul pe îndelete și să eviți luarea deciziilor pripite.

 

 

Pești

Luna februarie îți aduce momente potrivite pentru introspecție și regândire în taină a planurilor de viitor. Se recomandă activități ușoare, dietă potrivită și odihnă multă. Afecțiunile legate de sistemul circulator se pot accentua. După 13 ale lunii se pot relua discuții cu medici sau specialiști în terapii complementare pentru ameliorarea stării de sănătate a întregului organism. Dar, evită consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale în intervalul 14 – 16 februarie, deoarece există un risc crescut de erori. La serviciu se croiesc în taină conflicte, de aceea fii prudent și prezent în tot ce se petrece pe acest sector de viață. În urma celor petrecute în domeniul profesional va trebui să îți schimbi atitudinea, programul de lucru sau chiar activitatea pe care o desfășori la un loc de muncă. Comunicarea se va desfășura cu greu, așa încât pe cât posibil evită să iei decizii importante sau să vorbești în public. Discuțiile de taină cu persoanele în care ai încredere îți sunt cele de bun augur.

Facebook Comments