124 de arădeni, care sărbătoreau iubirea într-un club de pe ștrand, s-au ales cu cadouri: amenzi și dosare penale

by Adrian Pavel

Polițiștii arădeni și jandarmi din cadrul I.J.J. Arad s-au deplasat în incinta ștrandului Neptun, unde, în seara zilei de 13 februarie a.c., în jurul orei 23,45 se desfășura o petrecere privată. În incinta localului au fost găsite aproximativ 124 de persoane. Societatea comercială, reprezentată de o femeie de 39 de ani, din Arad, a fost sancționată contravențional conform legii 55/2020, cu amendă în valoare de 2.500 de lei.

Polițiștii și jandarmii arădeni au mai aplicat un număr de 43 de sancțiuni contravenționale, conform aceleiași legi. De asemenea, a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor.

 

Conform H.G. 935/2020, reamintim că purtarea măștii de protecție este obligatorie în toate spațiile publice. De asemenea, este interzisă circulația persoanelor în intervalul orar 23,00 – 05,00, cu câteva excepții : – deplasarea în interes profesional, inclusiv între locuință/gospodărie și locul/locurile de desfășurare a activității profesionale și înapoi; – deplasarea pentru asistență medicală care nu poate fi amânată și nici realizată de la distanță, precum și pentru achiziționarea de medicamente; – deplasări în afara localității a persoanelor care sunt în tranzit sau efectuează călătorii al căror interval orar se suprapune cu perioada interdicției, cum ar fi cele efectuate cu avionul, trenul, autocare sau alte mijloace de transport de persoane și care poate fi dovedit prin bilet sau orice altă modalitate de achitare a călătoriei; – deplasarea din motive justificate, precum îngrijirea/ însoțirea copilului, asistența persoanelor vârstnice, bolnave sau cu dizabilități ori deces al unui membru de familie.

 

 

 

Facebook Comments