11 femei îl acuză de abuzuri pe Marilyn Manson

by Andreea Radu

După acuzaţiile şocante aduse de mai mult femei la adresa artistului, fosta lui soţie a făcut primele declaraţii, conform okmagazine.ro. Ce are de spus Dita Von Teese? A fost şi ea abuzată?

Ieri, poliţiştii din Los Angeles au făcut o intervenţie la casa lui Marilyn Manson – după un apel din partea unui prieten de-ai artistului de 52 de ani, care şi-a exprimat îngrijorarea după ce Marilyn nu a mai răspuns la telefon. În urma acuzaţiilor grave pe care i le aduc nu mai puţin de 11 femei, a existat ipoteza că Manson şi-ar putea face rău. Ulterior, poliţia a comunicat că starea lui Manson este bună. În aceeaşi zi a ieşit în faţă şi cea de-a 12-a femeie – a cărei mărturie era cea mai aşteptată: Dita Von Teese, care a avut o relaţie îndelungată cu Manson.

Spre surprinderea tuturor, Dita i-a luat apărarea fostului soţ, insistând că nu a fost niciodată abuzată de el. Ea a fost împreună cu Manson vreme de 6 ani, înainte de a se căsători cu el în 2005 – divorţând doi ani mai târziu. „Vreau să ştiţi că detaliile făcute publice de mai multe persoane nu se potrivesc cu experienţa mea personală în timpul celor şapte ani în care eu şi el am format un cuplu. Dacă ar fi fost cea mai mică asemănare, nu m-aş fi căsătorit cu el în decembrie 2005”. Cu aceeaşi ocazie, Dita a clarificat şi motivul divorţului ei – despre care unii au comentat că ar fi avut legătură cu abuzurile, de vreme ce mariajul s-a încheiat atât de repede, după doar doi ani. Ei bine, Dita susţine că ar fi depus actele de divorţ din cauza infidelităţilor lui şi a consumului mare de droguri căruia Manson îi căzuse pradă. În acelaşi timp, însă, Dita le-a urat putere femeilor care au ieşit în faţă cu acuzaţiile lor. „Abuzul de orice fel nu are ce căuta într-o relaţie”, a spus ea.

Facebook Comments