ZIUA SI LOVITURA PENTRU ACL: PRIMARUL SI VICEPRIMARUL DE LA SIMAND AU TRECUT LA PSD

by Cosmin Mihuta

Aleşii locali ai PDL şi PNL încep să plece pe rând din cele două partide, sătui de ceea ce se întâmplă în ACL. Sătui, în special, de şantajul la care au fost supuşi în ultima lună, când primarii, consilierii locali şi cei judeţeni au fost puşi să semneze tot felul de hârtii fără valoare juridică, prin care îşi exprimau dragostea faţă de partid. După primarul Ioan Vesa de la Cermei, primarul Florin Ciul de la Bocsig, astăzi a venit ziua primarului de la Şimand, penelistul Florin Dema. Acesta, alături de viceprimarul Mircea Para şi de mai mulţi consilieri au trecut la PSD.

Conform informaţiilor noastre, primarul şi viceprimarul au fost şantajaţi în ultimele zile, de către cei din ACL Arad şi ameninţaţi că îşi vor pierde mandatul, în urma declaraţiilor de dragoste date în scris faţă de partid. Cu orice risc, cei doi şi consilierii au decis să plece din ACL.

Săptămâna viitoare, din informaţiile noastre, mai mulţi primari PDL vor pleca în grup din partid, nemulţumiţi de atitudinea preşedintelui Gheorghe Falcă.

Facebook Comments