Workshop în sprijinul părinților care doresc să-și îmbunătățească relația cu copiii

Workshop în sprijinul părinților care doresc să-și îmbunătățească relația cu copiii

Guvernul Grindeanu a fost votat de Parlament
TRANSPORT GRATUIT PENTRU ELEVII ȘI STUDENȚII MOLDOVENI, CARE VOTEAZĂ ÎN ROMÂNIA
Caută-ţi clătita potrivită la Moneasa! Cum puteți ajunge la Parada clătitelor dacă nu aveți mașină

Se spune ca meseria de parinte e cea mai dificila. Ne trezim in fata unor situatii pentru care nu am fost pregatiti si atunci nu stim cum sa reactionam si cum sa actionam.

Asociatia Sharing Smiles in colaborare cu dna Zagorka Hritcu, specialist in psihoterapia experentiala a copilului, adolscentului, cuplului si familiei, doresc sa vina in sprijinul tuturor parintilor sau viitorilor parinti, bunicillor si cadrelor didactice care sunt interesati sa-si imbunatateasca relatia cu copiii.

Propunem o serie de intalniri, prelegeri, workshop-uri si materiale raportate la nevoile participantilor, pliate pe raspunsuri la intrebarile si situatiile cu care ne confruntam.

Asadar, va asteptam la primul curs cu tema „ABC-ul meseriei de parinte”, vineri, 11 august, ora 19, la sediul ONG-ului nostru, de pe strada Clopotului, nr 49. In cadrul acestei intalniri vom discuta despre: -cum să facem față provocărilor specifice fiecărei etape de dezvoltare a copiilor? -comportament problemă sau reactie specifică temperamentului copilului meu? -locul emoționalului în dezvoltarea cu succes a persoanei -idei pentru gestionarea momentelor dificile -schimb de pareri, idei, experiente proprii

Cost participare: 20 lei Locurile sunt limitate! Informatii si rezervari: 0740237725

Facebook Comments

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0