Videochatul, un business de succes

Videochatul, un business de succes

ACTORUL RADU PIETREANU, DE NERECUNOSCUT
ANTONIA COCHETAZA CU ACTORIA
Steven Seagal, acuzat de hărțuire sexuală

Videochatul este si pentru modele si pentru patroni o activitate profitabila. In acest domeniu se invesc sume considerabile si se castiga venituri fabuloase. Majoritatea proprietarilor de studiouri de videochat si-au inceput afacerile fara a avea neaparat un background profesional dezvoltat, insa pe parcurs au prins mersul lucrilor si au ajuns sa genereze pentru business-urile lor cifre de afaceri imense.

Studiourile de videochat nu raman niciodata fara clienti

Da, studiourile de videochat nu raman niciodata fara clienti pentru ca tot timpul vor exista oameni, in special de gen masculin, care sa apeleze servicii de acest tip, iar acest lucru este subliniat si de rezultatele anumitor studii efectuate. Conform cercetarilor, aproximativ 65% dintre barbatii din toata lumea acceseaza frecvent site-uri de videochat. Ei nu participa doar la show-urile free ci investesc si in cele private. Suma medie cheltuita de un barbat cu aceste servicii, lunar, ajunge uneori chiar si la 300$.

Micii antreprenori au observat imediat potentialul acestei nise, astfel exlicandu-se si numarul mare de studiouri care apar in toate orasele tarii. Si patronii care detin deja acest gen de afaceri, s-au gandit la moduri in care sa isi maximizeze profitul. Glamour Studio, de exemplu, un studio de videochat din Bucuresti, a decis sa isi extinda cota de piata prin deschiderea celui de-al doilea sediu. Exemple asemanatoare sunt, insa, nenumarate.

Tot mai multi tineri aleg sa lucreze intr-un studio de videochat

Fiind atrasi de castigurile mari care li se promit, tinerii aleg acest job cu speranta ca isi vor capata independenta financiara. In ce masura aceste scopuri se si indeplinesc, este discutabil, in functie de comisionul pe care il percepe fiecare studio si de cat de multe ori petrec acestia in fata webcam-ului. Castingurile la inceput sunt destul de mici, dar pentru un model de top sumele castigate ajung si pana la 25.000 de dolari.

Psihologii avertizeaza insa ca acest job poate fi destul de solicitant din punct de vedere cognitiv, deoarece modelele sunt tratate de anumiti membri ca niste obiecte sexuale. Acest lucru pare insa sa nu ii sperie pe adolescenti, care continua sa aleaga videochatul drept job, datorita programului flexibil si a veniturilor mari.

Facebook Comments

COMMENTS

WORDPRESS: 2
  • comment-avatar

    Studiourile se extind pentru ca este cere pe aceasta piata, tot mai multe tinere angajandu-se in acest domeniu.

  • comment-avatar

    Chiar daca exista multa cerere pentru acest domeniu, un dtuio tebuie sa ofere cat mai multe angajateor, sa le ofere un loc de munca stabil si relaxant.

  • DISQUS: 0