(VIDEO) Cum ne mințea Falcă în 2016: „Ne-am luat cetatea înapoi!“

(VIDEO) Cum ne mințea Falcă în 2016: „Ne-am luat cetatea înapoi!“

Falcă acuză Guvernul PSD că nu a luat bani de la UE în 2016!
Peste 2.000 de români și-au pierdut viața în accidente rutiere, în 2016
Românii au consumat cu 5% mai multe băuturi alcoolice în 2016

Se împlinesc aproape doi ani de la alegerile locale din 2016, așa că e timpul să facem o retrospectivă la jumătatea mandatului primarului Gheorghe Falcă. Și nu putem începem altfel, decât uitându-ne în urmă, la campania pentru funcția de primar al Aradului, desfășurată exact acum doi ani. S-au spus multe, s-au promis multe, dar s-a și mințit la fel de mult.

Astăzi, am ales un prim clip electoral al primarului Gheorghe Falcă, în care ne spune că „ne-am luat cetatea înapoi“ și că administrația pe care o conduce va realiza „cel mai mare punct turistic din țară“. Cei care vreți să dați fuga în cetate, să vedeți cel mai mare punct turistic, stați pe loc. Cetatea Aradului nu a fost nici astăzi preluată de Primăria Arad, care nu și-a îndeplinit obligațiile din protocolul cu Ministerul Apărării. Adică, reabilitarea unității militare din Gai, unde nici măcar n-au început lucrările, sau realizarea a 250 de apartamente pentru militari, care au rămas pe hârtie. Cu alte cuvinte, Gheorghe Falcă ne-a mințit cu mult tupeu în 2016, spunând arădenilor că cetatea a revenit Aradului, când vedem că lucrurile nu stau așa nici după doi ani de zile.

În același clip, puteți vedea cum Falcă se laudă cu Aeroportul Arad, o investiție a Consiliului Județean Arad, care s-a dovedit inutilă, din moment ce nu avem nicio cursă aeriană regulată, sau cu Gara CFR Arad, reabilitată de Guvernul României, cu fonduri europene, deci fără nicio contribuție din partea Primăriei Arad.

Vizionare plăcută!

Facebook Comments

COMMENTS

WORDPRESS: 1
  • comment-avatar

    Da… NOI CONSTRUIM!
    Peste terenuri de fotbal, peste spatii verzi, peste parcuri, peste tot… Cum vrem, cat vrem, ce vrem…

  • DISQUS: 0