Val de nemulțumire în rândul fanilor „Dragoste infinită”. Ce răspunde regizoarea

Val de nemulțumire în rândul fanilor „Dragoste infinită”. Ce răspunde regizoarea

Laura Codruța Kovesi are puțini fani la Arad
Oana Roman, jignită de fani
Media Music Awards 2017 vine cu noi surprize

Finalul serialului „Dragoste infinită” a șocat pe toată lumea. Nimeni nu se aștepta ca personajul principal, Kemal (Burak Özçivit), să moară alături de Emir (Kaan Urgancıoğlu), personajul negativ.

Toată lumea spera la  un final fericit în care Nihan (Neslihan Atagül) și Kemal, care au luptat atât să fie împreună, puteau să se iubească liniștiți după dispariția lui Emir. Însă, acest lucru nu s-a întâmplat și a nemulțumit fanii serialului din întreaga lume, care și-au arătat supărarea prin mesaje negative la adresa regizoarei Hilal Saral, în care cereau o continuare a filmului, care să aibă final fericit.

Însă, regizoarea nu a părut deloc impresionată de cererea publicului și chiar a explicat clar că nu va mai exista o continuare, într-un mesaj pe facebook. „Am avut un final neaşteptat. Cred că însă că a fost un succes, în ciuda reacţiilor. Aşa cum spune şi titlul, „kara sevda”, a fost vorba despre o „dragoste imposibilă”, nu ştiu de ce sunteţi atât de surprinşi. Au fost suficiente două sezoane”, a scris ea, potrivit tvmania.ro.

 

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0