UTA vrea să încheie pozitiv Liga a II-a: „Mergem la victorie”

by Sorin Haut

UTA încheie mâine socotelile cu actuala stagiune a ligii secunde la fotbal, iar Cristian Păcurar, aflat la ultimul meci în postura de antrenor interimar, trage concluziile, nu prea pozitive din punctul său de vedere. Nevoit să se ocupe de pregătirea echipei după îmbolnăvirea lui Ionuț Popa, lui Păcurar i se va propune o altă funcție în club, probabil ca și coordonator al sectorului juvenil. „Mulțumesc tuturor celor care au fost alături de mine în această perioadă grea, suporteri, conducători, antrenori, dar vreau și să-mi cer scuze dacă nu am fost la așteptările lor. E clar că nici eu nu sunt mulțumit de rezultate. Am avut două obiective personale. Primul, acela de a crea un schelet de echipă. Din păcate, nu am reușit decât 30-40 % din ceea ce vroiam eu, iar echipa am cam format-o doar în proporție de 20%. Cauzele sunt multiple, dar cele mai multe sunt legate de numeroasele și desele accidentări. Altfel, sunt mulțumit că în proporție de 70-80% am reușit să promovez cât mai mulți juniori”, consideră Păcurar.

UTA îşi doreşte să încheie sezonul cu un rezultat pozitiv, pentru un loc cât mai onorabil în clasament. „Pentru mine ca antrenor, un loc de la 9 în jos este dezamăgitor. Nu s-a putut, speram într-o victorie cu Petrolul, băieții sunt supărați. Am fi vrut să ne despărțim de proprii suporteri, dar nu am reușit să ținem ritmul în repriza a doua. Motivele le-am expus și nu pot decât să urez succes tot binele din lume viitorilor antrenori și le ținem pumnii. Ne-am bucura dacă i-am ajuta și noi cu puțin, măcar cu jucători, dacă cu rezultatele am stat mai prost…”, a adăugat Cristian Păcurar.

David Miculescu e revelația sezonului în tricoul UTA-ei. Tânărul mijlocaș s-a impus în primul „11” după primele partide în care i s-a dat încredere, iar acum e una din certitudini.  Internaționalul de juniori speră să joace și în ultima etapă, la Mioveni: „Mergem cu gândul doar la victorie, știm că ne așteaptă un meci greu, dar jucăm fără presiune. Din păcate, nu cred că pot duce 90 de minute, abia acum o săptămână am făcut primul antrenament cu echipa. Nu credeam că voi mai prinde minute în acest sezon după operație, dar m-am recuperat repede.”

Facebook Comments