UTA vrea să încheie anul cu victorie: „Este important să câștigăm”

UTA vrea să încheie anul cu victorie: „Este important să câștigăm”

UTA a câștigat ultimul amical și e pregătită de campionat
UTA merge la Snagov: ”O victorie care să ne elibereze”
UTA îşi întăreşte ofensiva: a revenit Cătălin Hlistei

UTA a reuşit o victorie importantă în prima etapă a returului Ligii a II-a, 2-1 cu Chindia, dar gruparea arădeană continuă să rămână în partea a doua a clasamentului. Înaintea ultimului meci oficial din 2017, UTA se află pe locul 12 în clasament, cu doar 24 de puncte, poziţie mult sub aşteptări. Cristian Todea, care nu are garantat locul pe banca tehnică și de anul viitor, e preocupat mai degrabă de meciul cu Metaloglobus București, de sâmbătă. „Cu siguranţă, discuţiile despre ce va fi la echipă le vom avea după ultimul meci. Acum vreau să mă concentrez doar la deplasarea de la Bucureşti. După aceea, vom avea timp să vedem ce se va întâmpla. Toate la timpul lor, este inutil acum să vorbim despre ce va fi, important este meciul de sâmbătă. Nu este unul decisiv, dar contează şi acest meci”, a spus Todea.
Todea: „Să ne facem fericiți suporterii”
Cu o victorie la Bucureşti, UTA ar putea urca cel mult trei locuri în clasamentul Ligii a II-a. „Urmează ultimul meci din acest an, este foarte important pentru noi să-l câştigăm. După cum am spus şi după meciul cu Chindia, cele trei puncte vor avea importanţă doar dacă vom reuşi să facem un rezultat bun şi la Bucureşti. Ne dorim acest lucru, vrem să încheiem cu capul sus şi să ne facem fericiți suporterii. Au fost alături de noi pe acea vreme de iarnă, cu Chindia, eu sincer am rămas surprins. Ştiam de ataşamentul lor, au demonstrat încă o dată că merită mai mult de la noi decât ceea ce am reuşit din vară până acum”, a adăugat Todea.
La un pas de baremul impus
Nu va fi însă un meci deloc uşor pentru UTA, asta pentru că la Bucureşti va juca pe un teren sintetic, iar adversarul, Metaloglobus, mizează pe o victorie pentru a nu încheia anul pe loc retrogradabil. Momentan se află pe locul 15 și e prima deasupra liniei, la egalitate cu Ştiinţa Miroslava. Todea nu va putea conta pe Cârstocea, accidentat, care e deja și în vacanță, în vreme ce Manea, Filaret și Polgar, toți cu probleme medicale, sunt incerți. Cu minim o remiză la București, utiștii realizează baremul impus de conducere la un moment dat și își deblochează cele două salarii restante.

Facebook Comments

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0