UTA e favorită cu Ciucul : ”Meci greu, să ne impunem stilul”

by Sorin Haut

Runda cu numărul trei a sezonului 2019-2020 din Liga a II-a la fotbal aduce la Arad echipa din Miercurea Ciuc, meci programat sâmbătă, ora 11, pe stadionul Motorul (netelevizat). Nou-promovata FK Csikszereda e privită cu multă atenție de roș-albi, din rândurile căror e transmisă stare de concentrare intensă. UTA e lider după două etape, cu punctaj maxim şi golaveraj excelent, 6-0!

”Ne așteaptă un joc complicat, am spus-o și după victoria de la Petrolul. Îi cunosc bine pe cei de la Csikszereda, știm că sunt o echipă organizată, arțăgoasă, nu vor veni să ridice steagul aici. Trebuie să fim conștienți de importanța punctelor puse în joc. Pornim favoriți, tocmai de aceea trebuie să abordăm hotărîți, să ne impunem de la început stilul”, spune antrenorul Laszlo Balint.

”Sunt convins că ne așteaptă un meci la fel de greu ca și cel de la Ploiești. Trebuie să fim concentrați, suntem motivați sută la sută să luăm cele trei puncte. Avem un vestiar puternic, un lot bun, vom face tot ce ține de noi să câștigăm”, transmite atacantul Vali Buhăcianu.

”Dorim să ne impunem jocul din primul minut. Nu avem voie să facem pași greșiți acasă, ne dorim să avem suporterii lângă noi cum i-am avut de la începutul sezonului, i-am simțit aproape, iar acest lucru ne dă încredere”, a completat apărătorul Florin Ilie.

Facebook Comments