UTA e bună de plată, după ce Gligor a câştigat litigiul

UTA e bună de plată, după ce Gligor a câştigat litigiul

Sevilla și Roma merg mai departe, în Liga Campionilor
Prea mici pentru fotbalul mare. FCSB, umilită de Lazio
Echipele arădene dau ultimele teste ale iernii

Alin Gligor iese în cele din urmă câştigător din lupta cu UTA.

Fostul jucător al Bătrânei Doamne a pierdut la Comisia de Disciplină, când a cerut banii pentru contractul pe care îl mai avea cu echipa fanion, dar Comisia de Recurs din cadrul Federației Române de Fotbal i-a dat dreptate şi decizia s-a răsturnat!

Comisia de recurs, cu opinie majoritară, admite recursul formulat de Gligor Alin Sorin împotriva Hotărârii CNSL nr.161/24.08.2017, în contradictoriu cu AFC UTA Arad. Modifică în tot Hotărârea CNSL nr.161/24.08.2017.

Admite cererea de chemare în judecată formulată de jucătorul Gligor Alin Sorin în contradictoriu cu AFC UTA Arad.

Constată încetate raporturile contractuale dintre jucătorul Gligor Alin Sorin și AFC UTA Arad prin denunțare unuilaterală fără justă cauză de către club.

În temeiul art.18.9.2 lit.a) din RSTJF obligă AFC UTA Arad la plata către jucătorul Gligor Alin Sorin a sumei de 60.000 lei net.

Obligă AFC UTA Arad la plata către jucătorul Gligor Alin Sorin a sumei de 1.900 lei, cu titlu de taxă de procedură (fond și recurs).

Definitiva si executorie pe plan intern. Hotărârea poate fi atacată la TAS, în termen de 21 de zile de la comunicare. Pronunțată azi, 10.10.2017, în sedinta nepublică, la sediul FRF din București, str.Vasile Serbanică nr.12, sector 2.

Cu opinie separată, Respinge recursul ca nefondat”, se menţionează pe site-ul FRF.

Aşadar, UTA e bună de plată, asta dacă nu cumva recurge la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne. Variantă puţin probabilă.

Facebook Comments

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0