UTA are doar varianta victoriei, cu Buzăul lui Ilie Stan

by Rusu Flavius

UTA îşi continuă seria infernală de meciuri din noiembrie cu etapa intermediară din Liga 2 – a 17-a, împotriva celor de la Gloria Buzău. Nou promovata a început tare campionatul, dar apoi s-a stins şi a alunecat până la mijlocul clasamentului, reușind să obțină doar patru puncte în ultimele cinci meciuri. Mai mult, buzoienii nu au mai câştigat în deplasare din etapa a 4-a, 2-0 la „U Cluj. La căderea în gol a Gloriei a contat probabil şi faptul că echipa nu are drept de promovare.

Meciul cu formaţia din Crâng nu e, însă, o formalitate, adversara fiind imprevizibilă şi avându-l pe Vali Alexandru între cei trei golgheteri ai Ligii a II-a. Nu trebuie uitat nici ambiţiosul Ilie Stan, care acum 15 ani o prelua pe UTA, la debutul său în antrenorat. Laszlo Balint ştie că trebuie să îşi pregătească atent echipa pentru acest meci, orice alt rezultat în afara victoriei anulând punctele scoase săptămâna trecută, la Cluj şi Piteşti.

UTA nu a mai pierdut de două luni şi jumătate şi a încasat doar un gol acasă, aşa că porneşte favorită în duelul de mâine după -amiază, cu toate că atacanţii Buhăcianu şi Ioniţă nu traversează deloc o formă bună.

Revine, după suspendare, golgheterul Cipri Rus, dar se prefigurează alte absenţe importante: fundaşii Şeroni şi Stancu, dar şi mijlocaşii Isac şi Lorenzi, în vreme ce Iacob a incert.

Așadar, miercuri, de la ora 14, pe „Motorul”, UTA trebuie să câştige cu Gloria Buzău și să treacă, cel puțin până la ora partidei dintre CS Mioveni și Rapid, programată de la 19:30, pe primul loc în Liga a II-a!

Mai jos aveţi programul complet al etapei şi clasamentul la zi:

Liga 2, etapa a 17-a:

Petrolul – Viitorul Tg. Jiu, marţi, ora 19:30

Metaloglobus – Constanţa, miercuri, ora 14

Călăraşi – FC Argeş, miercuri, ora 14

Csikszereda – Reşiţa, miercuri, ora 14

Ripensia – ASU Poli, miercuri, ora 14

Snagov – Turnu Măgurele, miercuri, ora 14

UTA – Buzău, miercuri, ora 14

U. Cluj – Chiajna, miercuri, ora 17:30

Mioveni – Rapid, miercuri, ora 19:30

Pandurii Tg. Jiu stă.

Clasament:

 

 

Facebook Comments