UTA a chemat 23 de jucători, la reunire. Balint e mulţumit de lot

by Sorin Haut

Vacanţa ia sfârşit mâine, la UTA, reunirea echipei urmând să aibă loc după amiază, în Aradul Nou. Laszlo Balint și colaboratorii săi au sunat adunarea pentru ora 16, la „Motorul”, dar primul antrenament sub comanda noului tehnician se va desfăşura pe terenul din Sânnicolau Mic. Asta pentru că lucrările la terenul „Motorul II” vor continua tot restul săptămânii. Lista despărţirilor e oficială: Bodea, Orlic, Manea, El Hasni, Kanda, Neagu, Matei, D. Popa, Iuga şi Copaci sunt liberi să-și găsească alte angajamente, iar Costin e împrumutat la FC Voluntari, la fel ca şi Rafael Zamfir, ajuns la Chișineu Criș.

Așadar, Laszlo Balint a optat pentru 23 de jucători, în vederea noului campionat de Liga a II-a: portari – Florin Iacob, Mirel Bolboașă, Raul Opric; fundași: Răzvan Ivan, Cristian Melinte, Alin Șeroni, Ionuț Gavrilă, Marius Tomozei, Florin Ilie, Denis Salka, Bogdan Stancu; mijlocași: Alexandru Ciucur, Sorin Bustea, Albert Stahl, Denis Hrezdac, Cristian Pușcaș, Damian Isac, Cătălin Vulturar, Alexandru Oroian, David Miculescu, Stephane Coulibaly; atacanți: Ciprian Rus, Valentin Buhăcianu.

„Gyuszi” Balint se declară mulțumit de achizițiile făcute în această vară, cu menţiunea că şi-ar mai dori, totuşi, un mijlocaş ofensiv, precum Cătălin Hlistei. În litigiu la FRF ca urmare a problemelor de la Rapid, fostul utist agreează o revenire acasă, variantă în care echipa ar fi acoperită 100%, în viziunea lui Balint. UTA stă bine la capitolul juniori sub 19 ani, staff-ul tehnic având numeroase opţiuni: Hrezdac, Miculescu, Ivan, Gavrilă, Oroian sau Isac, dar şi alţi tineri talentaţi din lotul lărgit.

„Roş-albii” se vor pregăti pe plan local până pe 15 iulie, perioadă în care au stabilite și trei amicale: cu Șimandul, pe 29 iunie, cu Pecica, pe 6 iulie și cu Luceafărul Oradea, în 13 iulie. Apoi, UTA se mută în Slovenia, la Rogla, pentru un cantonament de 12 zile. În stațiunea montană, prima adversară amicală e divizionara secundă maghiară Budaorsi.

 

 

Facebook Comments