USR Arad are filială în comuna Semlac

by Andreea Radu

Acum o săptămână a avut loc constituirea filialei locale a USR Semnal. Încă o comună de pe harta județului Arad a primit steagul Uniunii.

Evenimentul s-a desfășurat la sediul USR Arad și a beneficiat de prezența deputatului USR Sergiu Vlad, a vicepreședintelui USR Arad Ion Stan, precum și a altor colegi din organizație. Domnul Stelian Lăzău, cel care a condus grupul de inițiativă, a fost ales președinte al USR Semlac.

Stelian Lăzău, președinte USR Semlac: „Alături de colegii din noua organizație am ales să ne implicăm în politică pentru a aduce o schimbare în modul în care sunt cheltuiți banii comunității. La USR ne-am simțit ascultați și reprezentați, într-un partid format din oameni activi și onești.

Ne propunem să fim aproape de cetățeni, să îi ascultăm și împreună să decidem care sunt cele mai bune proiecte și soluții pentru comuna noastră. Dorim să punem în valoare atuurile zonei, de exemplu să beneficiem și noi de pe urma resurselor de apă termală. Locuitorii comunei trebuie sprijiniți pentru a dezvolta economia locală, prin crescătorii de animale și alte inițiative.

Dorim să lărgim echipa USR, să fim cât mai mulți oameni onești în politică, pentru că puterea exemplului este principala noastră armă. USR a dovedit deja că face o altfel de politică, oamenii văd asta și suntem tot mai numeroși.”

Facebook Comments