Uși de interior – prețuri justificate de necesitate și calitatea materialelor

by Andreea Radu

În alegerea produselor, mai ales a celor foarte importante, care pot fi considerate investiții, prețul este unul dintre factorii-cheie de care ținem cont, acesta fiind de multe ori decisiv.

În ceea ce privește investițiile pentru casă, acestea trebuie foarte bine cântărite înainte de a face o alegere sau alta. De exemplu, în cazul ușilor de interior, prețurile sunt justificate, de cele mai multe ori, de necesitatea acestora în cadrul fiecărei camere din locuință. Și aici ne referim la orice tip de ușă de interior, fie ea din lemn, din sticlă sau din PVC.

Ușile sunt, practic, soluții care oferă intimitate încăperilor și, cum fiecare dintre noi își dorește acest lucru, nu ne putem lipsi de ele, fiind dispuși să plătim oricât ar fi necesar. Dincolo de faptul că nu sunt produse substituibile, acestea au și rolul de elemente de decor. Astfel, în stabilirea prețului lor, trebuie luate în calcul și aspecte precum materialul din care sunt realizate, modul în care sunt decorate, existența sau nu a porțiunilor de sticlă integrate în panourile lor etc.

Justificarea prețului pentru ușile de interior

Am stabilit că unul dintre cei mai importanți factori care justifică prețul ușilor de interior îl reprezintă necesitatea acestora și faptul că sunt produse greu substituibile. În continuare vom evidenția care sunt celelalte criterii care influențează prețul ușilor de interior, fie că sunt din lemn, sticlă sau PVC.

  • Materialul din care sunt realizate

Lemnul și sticla se numără printre cele mai scumpe materiale de construcții din lume, dar și printre preferatele proiectanților. Pe lângă rezistența extraordinară și aspectul deosebit pe care le oferă produsului final, lemnul și sticla sunt ușor de utilizat în procesul de creație. De asemenea, contează foarte mult și proveniența acestor materiale. Astfel, cu cât țara de origine este mai îndepărtată, cu atât costurile vor fi mai mari, iar prețul final va fi mai ridicat.

  • Decorațiunile și aplicațiile stilistice

Timpul de lucru necesar pentru realizarea unei uși de interior din lemn, cu multiple motive decorative și aplicații stilistice, poate fi de două sau chiar de trei ori mai mare decât cel dedicat executării unui model simplu. Același lucru este valabil și pentru ușile din sticlă sablată. Mai exact, timpul de lucru suplimentar va duce la creșterea prețului final al ușii.

  • Dimensiunile

În cazul ușilor duble de interior sau al celor de dimensiuni foarte mari, prețul va fi ceva mai ridicat, cantitatea de material folosit fiind considerabil mai însemnată decât în cazul unor uși de mici dimensiuni. Dacă la aceste dimensiuni impresionante adăugăm și un material mai pretențios, cu o origine mai îndepărtată, cu siguranță vom fi nevoiți să scoatem din buzunar o sumă mai mare de bani.

Rom Decor – uși de interior la prețuri competitive

Rom Decor este una dintre cele mai apreciate companii din România din acest domeniu, fiind aleasă de clienți pentru aspectul impecabil al produselor, pentru gradul impresionant al acestora de a se integra în orice stil decorativ, dar și pentru rezistența și durabilitatea materialelor din care sunt executate.

Referitor la politica de preț a ușilor de interior din portofoliu, membrii companiei susțin ideea conform căreia calitatea se obține cu un preț. Fără a promova însă produse la prețuri exagerate, obținute prin adaosuri comerciale nejustificate, firma este adepta lucrurilor bine făcute, în componența cărora intră întotdeauna materiale superioare din punctul de vedere al calității.

Dacă ești în căutarea unor uși de interior la un raport calitate-preț excelent, care să îți satisfacă atât simțul estetic, cât și limitările financiare, aruncă o privire pe site-ul rom-decor.ro și lasă-te inspirat de varietatea produselor disponibile!

Facebook Comments