Una caldă, alta rece, pe semicercul ligii secunde de handbal

by Sorin Haut

Fetele de la Crişul Chişineu Criş au câştigat clar pe teren propriu cu Marta Baia Mare, scor 34-26, în etapa a doua a ligii secunde de handbal, meci contând pentru seria D. A fost a doua victorie din tot atâtea meciuri pentru echipa pregătită de Sebastian Tudor, care conducea cu 19-13 la pauza meciului de sâmbătă, din Polivalentă.

Gazdele au controlat clar partida din primul până în ultimul minut, rulându-se tot lotul avut la dispoziţie. Pentru Crişul au jucat: Boldor 7, Petruse 5, Ciui 5, Cherecheşi 4, Vezentan 3, Damian 3, Pop 3, Klimek 3, Puţ 1, Năstasă, Corha, Vrabie, Popeanu.

Pentru arădence urmează deplasarea de la Târgu Mureş, pe terenul principalei rivale din serie. Meciul e programat sâmbătă, 21 septembrie.

HC Beldiman, noua echipă de seniori – cu o medie totuşi scăzută de vârstă, de nici 20 de ani – a Aradului, realizare a soţilor George și Adriana Beldiman, a debutat duminică, în liga secundă de handbal.

Puştii arădeni au fost egali cu timişenii de la Unirea Sânnicolau Mare la mijlocul reprizei secunde, dar soarta meciului s-a decis cu cinci minute înainte de final, când oaspeţii au înscris nu mai puțin trei goluri, fără vreo replică din partea „alb-roșilor”.

S-a terminat 27-29, după ce scorul pauzei a fost 12-17.  Yashan 9, Budacă 5, Crişan 4, Grigoraş 3, Ivanov 3, Dorobanţu 3, Bob, Jederan, Alba, Papushak, Shyman, Cristea, Paşca au evoluat pentru Beldiman.

Facebook Comments