Un liberal de frunte se pregătește să preia șefia Aeroportului Arad

Un liberal de frunte se pregătește să preia șefia Aeroportului Arad

CJA anunță sprijin concret pentru aducerea zborurilor pe Aeroportul Arad
Adrian Todor: „CJA putea construi un Matern nou cu banii „îngropați“ în Aeroportul Arad“
Adrian Todor: „Marinel Cionca să-și depună demisia, dacă nu are soluții pentru Aeroportul Arad“  

După multe căutări fără succes, conducerea Consiliului Județean Arad pare să fui găsit soluția ideală pentru funcția de directorl general al Aeroportului Arad. Conform surselor noastre demne de încredere din CJA, președintele Iustin Cionca, sfătuit de tătucul Gheorghe Falcă (ca să nu zicem altfel), a ajuns la o concluzie neașteptată: cel mai bun și cel mai bun pentru postul de director general al Aeroportului Arad este nimeni altul decât liberalul Ovidiu Moșneag, fost director comercial al societății, astăzi consilier de marketing, tot la aeroport.

De altfel, spun sursele noastre de la Aeroportul Arad, Ovidiu Moșneag și-a luat deja funcția în serios, plecând în mai multe rânduri de la sediul societății cu autoturismul aflat în dotarea directorului general.

Faptul că viitorul director nu are cunoștințe în domeniul aviației ar putea crea probleme Aeroportului Arad. Nu foarte mari, având în vedere situația catastrofală în care se află societatea. Nu vă faceți griji, însă. Cei de la CJA s-au gândit la toate. După ce-l instalează pe Moșneag director, urmează să mai organizeze un concurs, pentru funcția de director operațional. Funcție care, se aude prin aeroport, între două avioane care trec pe deasupra fără aterizeze, urmează să fie ocupată de un fost angajat de la Carpatair. Și uite așa, echipa e completă, avem și director cu greutate la partid, mai avem și un director cu experiență în domeniu, așa că de la primăvară ne așteptăm să curgă cu oferte de zboruri de pe aeroport.

P.S.: Sperăm ca domnul Cionca să cumpere o mașină și pentru directorul operațional, să nu avem conflicte de muncă între șefii instituției.

Facebook Comments

COMMENTS

WORDPRESS: 2
 • comment-avatar
  Andrei 3 luni

  Extraordinar ! Ce tara de kakat avem !
  Ar fi cazul sa plecam definitiv de aici pana nu e prea tarziu !

 • comment-avatar
  A.Rădeanu 2 luni

  Old Man a declarat că nu se prezintă la concurs. Pleacă potaia de la măcelărie?

 • DISQUS: 0