test

UN GEORGIAN A FOST PRINS LA FRONTIERA CU AUTOVEHICULE FARA ACTE

UN GEORGIAN A FOST PRINS LA FRONTIERA CU AUTOVEHICULE FARA ACTE

MARIN LUPAȘ CERE UN AUDIT EXTERN LA CET ARAD
ADMINISTRATIA FALCA NU A FACUT NIMIC PENTRU A PRELUA CETATEA ARADULUI. IATA DOVADA
Leonard Bernstein, celebrat la Arad în seara de 26 aprilie

  Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Nădlac au depistat un ansamblu de vehicule, radiate din circulaţie, cu care un cetăţean georgian intenţiona să treacă frontiera.

La data de 09.03.2015, în jurul orelor 17.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac, s-a prezentat pentru efectuarea controlului de frontieră, cetăţeanul georgian Khvicha N., în vârstă de 48 de ani, conducând un ansamblu de vehicule  compus dintr-un cap tractor marca “DAF” şi o semiremorcă marca “KOEGEL”, care aveau aplicate numere de înmatriculate eliberate de autorităţile olandeze.

Cu ocazia controlului de frontieră, şoferului i s-a solicitat să prezinte la control şi documentele autovehiculului.

Având suspiciuni asupra legalităţii documentelor prezentate (certificate de înmatriculare şi carte verde), poliţiştii de frontieră au efectuat verificări în bazele de date stabilindu-se că, atât capul tractor cât şi semiremorca figurează ca radiate din circulaţie din România din 2010, respectiv Germania, din 2013.

Având în vedere cele constatate ansamblul a fost indisponibilizat la sediul S.P.F. Nădlac.

Poliţiştii de frontieră arădeni au întocmit acte de urmărire penală pentru infracţiunea de conducere pe drumurile publice a unui autoturism, neînmatriculat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

 

Facebook Comments

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0