Un arădean și-a dat în judecată vecina pentru că îi refuza avansurile

Un arădean și-a dat în judecată vecina pentru că îi refuza avansurile

Fosta judecătoare Floriță Boloș, trimisă în judecată de DNA
Laurette amenință cu judecata
Copiii lui Johnny Hallyday o dau în judecată pe ultima soție a artistului

Un tânăr din Arad și-a dat în judecată vecina dintr-un motiv de-a dreptul incredibil! Acesta le-a cerut magistraților să o oblige pe tânăra de 23 de ani să-i devină amantă.

Deși pare a fi mai degrabă un subiect de cancan, problema cu pricina a devenit subiectul unei reclamații cât se poate de serioase ce constituie o premieră pentru  justiția din România.

Astfel, bărbatul s-a plâns că femeia „întreține relații intime cu toți” și nu înțelege de ce pe el îl refuză. Tânărul descrie cu lux de amănunte ce l-a determinat să ajungă la judecată, conform stirileprotv.ro. Cu două săptămâni înainte de a depune reclamația, într-o după-amiază de duminică, el era în vizită la vecină și se uita la televizor, când ea i-a apărut în față foarte decoltată, cu pantaloni scurți, ca să „se vadă tot”.

 „Se pensa în oglindă, se ruja și îi vorbea provocator reclamantului așezându-se în fata acestuia, uzând de expresii pornografice”. Reclamantul a atins-o dându-i de înțeles ce vrea, însă ea l-a refuzat, dar în schimb „și-a chemat un amant de 17 ani”, iar pe el l-a dat afară.
Foto: psychologies.ro
Facebook Comments

COMMENTS

WORDPRESS: 1
  • comment-avatar
    Denis 9 luni

    Tanar pe draq…70 de ani e tanar?!?!?

  • DISQUS: 0