Ţucudean a revenit cu gol pentru liderul CFR Cluj

by Sorin Haut

George Țucudean nu a dezamăgit la primul meci jucat după problemele la inimă, ce au fost confirmate chiar de golgheterul campionatului. Arădeanul și-a făcut simțită prezența, din plin, pe terenul de la Sfântu Gheorghe. Atacantul CFR-ului a deschis scorul în minutul 24, după ce a reluat în plasă centrarea perfectă a lui Cristi Manea, de pe partea dreaptă. Acesta a fost golul cu numărul 18 marcat în acest sezon al Ligii 1.

Ţucudean, care a revenit pe teren după o absenţă de peste o lună cauzată de probleme medicale, a jucat până în minutul 75. La finalul partidei, Ţucudean s-a arătat bucuros de victoria echipei şi de faptul că a scăpat de problemele medicale:

”Avem o echipă matură, cu experienţă şi lucrurile acestea se văd. După ce câştigi un campionat, jucătorii se cam relaxează, dar am arătat concentrare în continuare şi mă bucur de asta. Mă bucur că am revenit, că mi-am rezolvat repede problemele. A fost o intervenţie uşoară şi mă bucur că am scăpat.” 

CFR Cluj s-a impus cu 1-0 la Sepsi şi are acum 41 de puncte în play-off, distanţându-se la cinci lungimi de FCSB, încurcată la Viitorul, 1-1.  Formaţia din Gruia e tot mai aproape de un nou titlu de campioană, cu doar patru etape înainte de finalul sezonului.

Facebook Comments