Trei urmăriți general au fost prinși la Nădlac

Trei urmăriți general au fost prinși la Nădlac

Zilele Aradului 2017: Zece zile de sărbătoare – peste 50 de evenimente
Boghicevici gândește strategii în domeniul învăţământului dual
Program special la Primărie, în minivacanţa de 1 Decembrie

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Nădlac au depistat trei persoane căutate de autorități, pe numele lor fiind emise mandate de executare a pedepsei cu închisoarea.

* În data de 15.07.2017, în jurul orei 13.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II — Csanadpalota s-a prezentat pentru efectuarea formalităților specifice trecerii frontierei, cetățeanul român Marius C., în vârstă de 31 de ani, din județul Constanța, pasager într-un autoturism marca BMW.

În momentul efectuării verificărilor specifice, polițiștii de frontieră au constatat că pe numele tânărului era emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru săvârșirea infracțiunii de fals în declarații. Tânărul avea de executat o pedeapsă privativă de libertate de 9 luni.

* Câteva ore mai târziu, la același Punct de Trecere a Frontierei, s-a prezentat pentru a efectua formalitățile la frontieră cetățeanul român Elena T., în vârstă de 39 de ani. În momentul efectuării verificărilor specifice, polițiștii de frontieră au constatat că pe numele femeii era emis, de către autoritățile germane, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru săvârșirea de infracțiuni contra ordinii și siguranței publice. Femeia avea de executat o pedeapsă privativă de libertate de 8 luni.

* La Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac — Nagylak, s-a prezentat pentru a efectua formalitățile la frontieră cetățeanul român Doru D., în vârstă de 26 de ani.

Cu ocazia verificărilor specifice, polițiștii de frontieră au constatat că pe numele tânărului era emis, de către autoritățile române, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru săvârșirea infracțiunii de tulburare a liniștii și ordinii publice Tânărul are de executat o pedeapsă privativă de libertate de 1 an.

În toate cazurile, polițiștii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei persoanelor, care au fost predate unor echipe operative din cadrul I.P.J. Arad pentru luarea măsurilor legale.

Facebook Comments

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0